• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Fodbold i Spanien

med overnatning

Fodbold i Spanien

Lagerstatus: På lager

2.500,-
Total: 2.500,-
kr.2.500
Fodbold i Spanien
Total: 2.500,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Fodbold i Spanien

En fodboldtur til Spanien betyder varme, sydeuropæisk stemning og nogle af verdens bedste fodboldklubber. Giv din bedste ven, kæreste eller en helt tredje muligheden for denne fantasiske oplevelse. Fodbold i Spanien er meget mere end bare fodbold – fodbold er så integreret i det spanske samfund, at de to ting aldrig kan skilles ad – og I vil opleve en fodboldkamp fyldt med ritualer og traditioner samt nogle af verdens bedste spillere. Efter kampen vil der være rig mulighed for at også at opleve Barcelona eller Madrids kulturelle liv…

Gavekortet indeholder 1-2 billetter eller flere, alt efter hvilken kamp man vil se. Nogle rejser indeholder også overnatning på hotel, men dette afhænger af hvilken kamp man vil se, da prisen på billetter til kampe varierer afhængig af, hvilke hold der spiller. Ved at kontakte Event-tours, kan man få specificeret billettens kategori (afhængig af ønsket kamp) og undlade hotel eller eventuelt få overnatning inkluderet. Man kan som sådan selv vælge sin sammensætning af oplevelsen, så det bliver den optimale fodboldoplevelse med dette gavekort.

2 timer
1-2 kampbilletter til 1 hjemmekamp. Gavekortet kan benyttes til at købe fodboldbilletter til alle FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid og Espanyols hjemmekampe. Heriblandt liga, pokal og eventuelle europæiske kampe. Da det er et gavekort, så kan man selv vælge dato, kategori og antal personer. Alle kampe kan blive flyttet i forhold til fastlæggelse af kampprogram og tv aftaler. Som udgangspunkt vil en kamp blive fastsat med dato og tidspunkt 2-4 uger før kampen spilles.
Mænd og kvinder, børn. Børn koster det samme som voksne.
Kampene bliver ca. fastlagt mellem 2-4 uger før kampdato, så de kan spilles fra lørdag til mandag. Transport til Spanien er ikke inkluderet. Ved at kontakte Event-tours kan man få specificeret billettens kategori (afhængig af ønsket kamp) og evt. undlade hotel eller eventuelt få overnatning inkluderet. I enkelte tilfælde kan der forekommer et tillæg, hvis prisen på den enkelte fodboldbillet overstiger gavekortets værdi.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk