Flyvergrillen for 2

Om Flyvergrillen for 2

Her har du mulighed for at være tæt på luftens kæmper og samtidig spise et godt dansk måltid med en øl eller et glas vin.

Få en unik oplevelse på Flyvergrillen – den legendariske grill ved Kastrup lufthavn. Der er en særlig stemning på stedet som du kan nyde med en partner eller ven, da dette gavekort gælder for to personer. I får noget godt at spise og drikke, og får også en gave med hjem.

Flyvergrillen er det foretrukne sted for flyspottere, da der er en rigtig god udsigt til start- og landingsbanerne ved lufthavnen. På grillen hænger der billeder af forskellige fly som flyfans har hængt op, og der kører også tekst-tv på grillen så man kan holde sig helt opdateret med flytrafikken.

Flyvergrillen er stedet hvor alle typer kommer, og der er rig mulighed for en interessant snak. Flyvergrillen er familievenlig, da der er en legeplads lige uden for grillen.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Flyvergrillen

Kastrup

godt at vide

Varighed:
Tiden I bruger ved/i flyvergrillen kan, især om sommeren, vare en del timer. Der er masser at se på og udendørs siddepladser.
Inklusive:
Schnitzel med pommes og bearnaisesovsEn øl, vand eller et glas vinEn gave fra flyvergrillen
Gyldig for:
Alle
Vigtig info:

Tidligere anmeldelser

Bjørn S.
Det var rigtigt hyggeligt at tilbringe en aften på Flyvergrillen, hvor der var masser af fly at kigge på. I forhold til selve oplevelsen ville min kæreste gerne have noget andet end den inkluderede schnitzel, hvilket ikke var noget problem. Udover mad og drikkevarer fik vi også en softice med udover gaven fra Flyvergrillen. Rigtig høflig betjening og god (grill)mad.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
299,-
kr.149
Flyvergrillen for 2
299,-