Flyv i Luftballon

Nyd den enestående udsigt fra kurven under luftballonen

Flyv i Luftballon

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 2.395,-
kr.149
Flyv i Luftballon
Total: 2.395,- Total:
Dit gavekort er gyldigt indtil: 19-11-2020
Anmeldelser

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Payment icons
Flyv i Luftballon

At flyve i en varmluftballon er en anderledes og uforglemmelig oplevelse. Det er fascinerende, sjovt og noget helt andet end at flyve i et fly eller helikopter.

Din tur i luftballonen foregår i op til 500 meters højde, og du vil nyde hvert sekund af den 1 time lange flyvetur, når ballonen fra opstigningspunktet til landing glider lydløst hen over det smukke danske landskab.

Din oplevelse starter ca. 2-4 timer før solnedgang. En kyndig ballonskipper inddrager dig i hele processen – du vil bl.a. hjælpe med til at forberede turen og fylde varmluft i ballonen. Efter at forberedelserne er på plads, vil du stige til vejrs i et behageligt tempo, hvor du i ro og mag får mulighed for at nyde den fascinerende udsigt og den friske luft. Flyveturen inkluderer en snack og et glas champagne efter landing.

På Sjælland foregår ballonflyvningen fra Nordsjælland, Ringsted, Slagelse, Glostrup eller omkring Roskilde alt efter vindretningen, og du vil i klart vejr kunne overskue hele Sjælland, København, Øresundsbroen og Storebæltsbroen.

I Jylland starter ballonflyvningen fra området omkring Silkeborg samt ved Ry, hvor udsigten til Himmelbjerget, Silkeborgsøerne og store dele af Midtjylland vil give dig oplevelser for livet.

Giv en ballonflyvning som bryllupsgave, fødselsdagsgave eller gave til din kæreste.

 

I alt ca. 3-4 timer - ca. 60 min. ballonflyvning
Tur i en luftballon med efterfølgende champagne & snack
1 eller 2 personer. Se gavekortet. Der kan være op til 19 personer i kurven + ballonskipperen Tilskuere er velkomne
Denne oplevelse kræver, at man kan stå oprejst i godt en time. Man skal være over 130 cm høj. Gravide kan ikke deltage. Folk med hjerteproblemer eller epilepsi skal have en godkendelse fra egen læge. Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler. Vejer man over 120 kg, skal man købe 2 pladser. En luftballon er meget afhængig af vind og vejr. Ballonturen godkendes på selve dagen. Hvis ballonflyvningen aflyses, vil man kunne booke en ny tid. Transport til og fra ballonen er ikke inkluderet. OBS: En flyvning skal bestilles i god tid på www.GODREAM.dk/booking!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Jesper Jensen
Super oplevelse prøvede det en fantastisk smuk majaften hvor vi svævede over Sjælland for at lande i Borup. Det er en oplevelse som varmt kan anbefales og som helt sikkert skal prøves igen..
Marie Jørgensen
Fantastisk oplevelse!
Jesper
Ballonflyvning er noget af det man skal opleve mindst én gang! Det er en surrealistisk oplevelse at svæve i stilhed, og særligt sjovt, når man er tæt på jorden og kan kommunikere med dem, man møder på vejen. Landingen var et spændende kapitel for sig... Næste gang skal det være over København! PRØV DET, PRØV DET.
Frederikke Sørensen
Super skøn oplevelse! Det er helt unikt at se verden fra oven - og samtidig svæve helt lydløst. Så lydløst at vi kunne vinke og tale med mennesker på jorden. Gæt hvad mine forældre fik i sølvbryllupsgave? ;-)