Flyv i en luftballon - Op til 12 personer
En kurv fuld af venner oppe under himlen
Flyv i en luftballon - Op til 12 personer

En tur i luftballon er en smuk og fascinerende oplevelse. Det er uforglemmelige øjeblikke, når ballonen roligt svæver op imod himlen. Den fantastiske udsigt, der breder sig over det flotte danske landskab, er et indtryk, der i lang tid vil tone frem på din indre nethinde.

 

En ballonflyvning starter i lav højde tæt hen over trætoppe, huse og mennesker, der vinker til jer nede fra jorden. Efterfølgende kommer luftballonen helt op i 500 meters høje, hvor det i godt vejr er muligt at se hele Sjælland og broerne.

Oplevelsen starter typisk 2-4 timer før solnedgang, hvor I først hjælpes ad med at gøre kurv og luftballon klar. Derefter stiger I til vejrs. Efter ca. 1 times ballonflyvning, lander I og nyder et glas champagne og en snack.

 

En tur i varmluftballon er en fantastisk gaveidé som firmagave, bryllupsgave eller til en rund fødselsdag. Der er plads til 12 personer i kurven.

Køb gavekort til en luftballontur her. Der flyves både på Sjælland og i Jylland.

 

I alt ca. 3-4 timer - ca. 60 min. ballonflyvning
Ballonflyvning med efterfølgende champagne & snack
Prisen er for en hel kurv - Der kan være op til 12 personer i kurven + ballonskipperen - Tilskuere er velkomne
Denne oplevelse kræver, at man kan stå oprejst i godt en time. Man skal være over 130 cm høj. Gravide kan ikke deltage. Folk med hjerteproblemer eller epilepsi skal have en godkendelse fra egen læge. Man må ikke være påvirket af alkohol eller andre rusmidler. En luftballon er meget afhængig af vind og vejr. Ballonflyvningen godkendes på selve dagen. Hvis ballonflyvningen aflyses, vil man få en ny tid. OBS: En flyvning skal bookes i god tid!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1409

149,00
Midlertidig udgået produkt