Mere end 2 millioner brugere

Flyv en MIG-31-Foxhound

En tur op i stratosfæren - med manøvrer undervejs

Flyv en MIG-31-Foxhound

Om Flyv en MIG-31-Foxhound

Flyv som co-pilot på en MIG-31-Foxhound på "Edge of Space Flight" i uanede højder! 

450 km. øst for Moskva i Nishnij Novgorod ligger luftbasen for flyfirmaet Sokol, hvorfra turen går. Efter en medicinsk forundersøgelse af luftbasens læger, modtager du instruktioner i, hvordan MIG-31-flyet fungerer fra en af det russiske luftvåbens dygtigste piloter. I gennemgår sammen flyet og flyveruten, ligesom sikkerhedsprocedurer og sikkerhedsaspekter gennemgås. Det særlige flyveudstyr, der er specielt fremstillet til flyvning i ekstrem højde, inkluderer iltmaske, G-forcedragt og redningsudstyr. Efter omklædning gennemprøves udstyret, og turen går mod hangaren og den ventende MIG-31 "Foxhound". 

De to mægtige Jet-turbiner startes, mens kommunikationen mellem piloten og kontroltårnet passerer højtalersystemet, der er indbygget i hjelmen. Det 36 tons tunge fly begiver sig mod startpositionen på startbanen - og med et ryk går det løs. 

I 6000 meters højde vænnes du til flyvningen sammen med piloten, som du kommunikerer med over intercom, ligesom I laver forskellige manøvrer med flyet – f.eks. lader flyet "rulle" 360 grader rundt. 

Herefter går det stejlt opad, med en belastning på mellem 2 og 3 G, mod uanede højder. Himlen bliver langsomt mørkere, og stjernerne toner frem - og det er ved højlys dag! Jorden fjerner sig, og I stiger op i Stratosfæren. I bevæger jer nu over Mach 2 mod målet, der er maksimal 23 km’s højde. 

I en flyvehøjde på mellem 21 km og 23 km befinder du dig højere end noget andet menneske i verden, med mulig undtagelse af astronauter i kredsløb omkring jorden! Efter 4-6 minutter i denne højde, tager piloten dig mod Jorden. I en flyvehøjde på 6 km. får du beskeden; "now, the craft is all yours" - og du flyver nu selv MIG-31’en med en hastighed på omkring Mach 1, under kyndig vejledning af piloten. 

Efter en time er eventyret slut, og I lander atter på luftbasen, og dit perspektiv på Jorden har for altid ændret sig! 

GODREAM.dk kan som et særligt tilbud skræddersy en hel "support" rejsepakke sammen med denne oplevelse til dig. Pakken kan f.eks. inkludere fly og transport Danmark-Nishnij Novgorod t/r, rundtur til seværdighederne i Moskva og Nishnij Novgorod, besøg på nogle af Ruslands bedste fly- og militærhistoriske museer/arkiver og dansk ekspertguide, som taler russisk og kan følge dig under hele dit ophold og sørge for alt det praktiske. Kombinationer af denne flyvning med Top-Gun luftakrobatik flyvning i MIG-29 Fulcrum eller L-39 kan også arrangeres. Kontakt GODREAM.dk og hør nærmere.

godt at vide

Varighed:
1 dag - heraf 40-45 min. flyvetid
Inklusive:
- Leje af udstyr (hjelm, G-Force dragt, overalls, iltmaske, redningsudstyr, kommunikationsudrustning, vejrafhængig uniform) - Medicinsk forundersøgelse på Luftbasen - Guide på Luftbasen - Video/foto-service - Briefing ved piloten før og efter flyveturen og gennemgang af fly før start - Personligt certifikat
Gyldig for:
1 person - Tilskuere mulige efter nærmere aftale (mod merpris)
Vigtig info:
- Deltageren skal være fyldt 18 år - Deltagerens højde må ikke overstige 2,10 meter - Deltagerens vægt må ikke overstige 115 kg - Deltageren skal være i god fysisk form Lægeerklæring skal forevises på forhånd (godkendelse af flyvning inkl. EKG måling) - Farvescanning af gyldigt pas - Visum - Syge/rejseforsikring dækkende Rusland - Gennemførelse af arrangementet afhænger af vejret (sigtbarheden) - Bemærk at hotel og transport til og fra Nishnij Novgorod ikke er inklusiv i prisen - Lægeerklæring samt farvescanning af pas skal foreligge mindst 45 dage før rejsens påbegyndelse - Kontakt GODREAM.dk for at få en komplet liste over de nødvendige lægeundersøgelser - Forbehold for pris- og programændringer

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 129.000,-
kr.149
Flyv en MIG-31-Foxhound
Total: 129.000,- Total: