Flyboard
Svæv over vandet med denne vilde ekstremsport

Prøv en spændende og unik oplevelse indenfor en helt ny genre af ekstrem vandsport, hvor alle kan være med! 


Hvis du er rigtig modig, så kan flyboardet få dig helt op i 8 meters højde. Ellers kan du holde dig på 2-3 meters højde tæt på vandoverfladen, som de fleste foretrækker ved første forsøg.

Flyboardet har et par bindinger monteret som du bliver fastspændt i, og to jetdyser der med vandtryk kan få selv en stor mand til at svæve som en fugl. Vandtrykket kommer fra en vandscooter med 260 HK, som har en slange på ca 22 meter monteret på jetdysen, så vandscooteren sprøjter vandet igennem slangen i stedet for at give vandscooteren fremdrift.

Når du er i luften gælder det om at holde balancen. Det er lettere end det ser ud til! Efter grundig instruktion, leveres Vandtrykket med omtanke af erfarne instruktører.
Vi ses på vandet..!!

 

Flyboarders har desværre lukket resten af 2020.

 

 

50 minutter i alt, hvoraf ca. 20 minutter er effektivt på vandet.
InstruktionLån af våddragt og flydevest fra str. S til XL.
1 person er inkl. Oplevelsen er ikke specielt fysisk krævende, men du skal have en god balance. Du skal kunne svømme 100 meter.
Forbehold for dårligt vejr.Skostørrelse er 37-46 og max vægt er 100 kg.Oplevelsen er ikke specielt fysisk krævende, men du skal have en god balance. Du skal kunne svømme 100 meter.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2476

149,00
Flyboard
999,-
kr.149
999,-