• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Flyboard

Svæv over vandet med denne vilde ekstremsport

Flyboard

Lagerstatus: På lager

999,-
Total: 999,-
kr.999
Flyboard
Total: 999,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Flyboard

Prøv en spændende og unik oplevelse indenfor en helt ny genre af ekstrem vandsport, hvor alle kan være med!

Hvis du er rigtig modig, så kan flyboardet få dig helt op i 8 meters højde. Ellers kan du holde dig på 2-3 meters højde tæt på vandoverfladen, som de fleste foretrækker ved første forsøg.

Flyboardet har et par bindinger monteret som du bliver fastspændt i, og to jetdyser der med vandtryk kan få selv en stor mand til at svæve som en fugl. Vandtrykket kommer fra en vandscooter med 260 HK, som har en slange på ca 22 meter monteret på jetdysen, så vandscooteren sprøjter vandet igennem slangen i stedet for at give vandscooteren fremdrift.

Når du er i luften gælder det om at holde balancen. Det er lettere end det ser ud til! Efter grundig instruktion, leveres Vandtrykket med omtanke af erfarne instruktører.
Vi ses på vandet..!!

 

 

50 minutter i alt, hvoraf ca. 20 minutter er effektivt på vandet.
Instruktion Lån af våddragt og flydevest fra str. S til XL.
1 person er inkl. Oplevelsen er ikke specielt fysisk krævende, men du skal have en god balance. Du skal kunne svømme 100 meter.
Forbehold for dårligt vejr. Skostørrelse er 37-46 og max vægt er 100 kg. Oplevelsen er ikke specielt fysisk krævende, men du skal have en god balance. Du skal kunne svømme 100 meter.
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Morten Bengtson
Jeg fik denne oplevelse i fødselsdagsgave, og må sige at det er en af de fedeste gaver jeg nogensinde har fået! Det er en mega fed og anderledes oplevelse. Man får virkelig muligheden for at flyve rundt som en anden Iron Man og plaske rundt i luften og vandet. Det er ikke så svært som det kan se ud, og læreren derude(Stefan) er utrolig hjælpsom, og en rigtig fin fyr! Kan VARMT anbefales!

Personlig informationLuk