Flødebollekursus
Lær at lave lækre flødeboller

Om Flødebollekursus

Har du en sød tand? Så skal du glæde dig til dette lækre flødebollekursus. Lær hvordan du laver dine egne flødeboller, og få lækkerier med hjem.

 

Oplevelsen starter allerede når du træder ind i lokalet og dufter de lækre ingredienser. Stemningen er hyggelig og uformel, og chocolatieren giver dig og resten af holdet en introduktion til hvordan du laver lækre flødeboller med forskellig slags chokolade og fyld.

 

Skum og bunde er forberedt når du ankommer til kurset, så du kan gå direkte i gang med at lave og pynte flødebollerne. Du kan selv vælge hvilken smag, chokoladeovertræk og krymmel som dine flødeboller skal have.

 

Til sidst får du nogle af flødebollerne med hjem – og du vælger selv om du vil dele dem med andre eller spise dem selv.

 

Flødebollekurset er en rigtig lækker oplevelse til dig selv eller en du holder af.

godt at vide

Varighed:
1,5 time
Inklusive:
Materialer til flødeboller
Gyldig for:
Prisen er pr. person
Vigtig info:
Af hensyn til flødebolle-fremstillingen er det vigtigt at komme til tiden. Husk forklæde!

Tidligere anmeldelser

Dorte Jeppesen
Gode råvarer og sjovt at prøve. Men vi var alt for mange, vi stod 14 kursister i det lille lokale, så vi skulle mokke rundt. Tror max der skulle have været 8 personer, hvis ikke det skulle føles for trangt.
Kenneth M
På vej ned til kurset bliver vi ringet op af arrangøren som siger det er aflyst pga. Dobbelt booking. De var dog så søde at sørge for vi kom på holdet da vi var to der kom langvejsfra :-) Som så mange af de andre der har skrevet, var vi alt for mange på holdet, i det man næsten ikke kan gå rundt. Men alt i alt, rigtig sjovt at prøve og kunne da godt finde på det igen, for flødebollerne man laver selv er sgu meget bedre end samba boller fra div. Supermarkeder. God fornøjelse :-)
Edith Jensen
Forjulegave fra min søn! Skøn gave. Min svigerdatter og jeg nød det. Skulle holde ørerne stive, men til gengæld var det meget socialt med 12 på kursus. Lidt trangt men ikke mere end det var hyggeligt. Flødebollerne var superlækre og vi glæder os til at lave dem herhjemme. Kan og vil varmt anbefale kurset.
Karen Hansen
I et hyggeligt lille velduftende værksted af boblende smeltet chokolade, pisket sødt skum og en engageret og sød underviser, kan du sammen med ca. 13 andre, snige dig rundt med dine hjemmelavede skumtoppe på bund, hen til karrene hvor du dypper i chokolade og forsigtigt lærer kunsten af tålmodighed.. ellers går det galt! Langsomt, som en ubåd gennem chokoladen, op på pladen, pynt på.. Det var sværere end jeg havde troet, men rigtigt sjovt - og derefter velsmagende og til stor beundring fra dem derhjemme "Har du SELV lavet dem???" Og så bliver man jo lidt stolt. Glæd dig - det er et kik ind i et gammelt køkken og en endnu ældre tradition. God fornøjelse - Karen, Nørrebro
Erik Andreassen
Jeg vil ikke anbefale at købe kurset. Det er lidt som en børnefødselsdag, hvor alt er lavet klart på forhånd. Det eneste du skal lave, er at sprøjte lidt skum ud på en kiks, og dyppe det i et fad med chokolade. Forståelig nok, da der på ingen måde er plads til at man selv skulle lave noget med 13-14 kursister på 10 kvm. Og det ville være i orden hvis kurset kostet det halve, men ikke til den relativt stive pris de tager.
Susanne
Det var en rigtig god oplevelse, som jeg vil anbefale andre. Alene dét, at mysteriet blev løst om, hvordan chokoladen kommer op på flødebollen uden at det hele smelter sammen :) Jo, det var godt - og familien har stadig julelys i øjnene over resultatet. I har vundet et hold nye kunder til butikken, når vi ikke selv har tid til at kreere flødeboller. Tak for oplevelsesgaven
Pia Lucky
Det var et hyggeligt kursus med en rar og afslappet stemning. Flødebollerne blev gode og eftertragtet da jeg kom hjem.
Niels Øhlenschlæger
En virkelig morsom og velsmagende aktivitet for både store og små. Forsøget med at fremstille eftermiddagens største og tungeste flødebolle lykkedes, men ikke uden mindre uheld hvor flødebollecremen flød ud i chokoladekarret til almindelig munterhed for medkombattanterne. Man drømmer ikke om hvor lækkert og kalorieberigende det er at opholde sig et par timer i et chokoladeværksted. Længe leve Tina :-))
Charlotte
En god start/intro med lidt historie om stedet. Vi var et par stykker mere end max antal deltagere. Det virker i forvejen som om, man ville få mere ud af det, hvis der var max 8 deltagere. Så var der måske også tid til at "underviseren" kunne give fif og en hjælpende hånd undervejs til alle. Det er et meget lille rum, så det er noget klemt. Stemningen var dog hyggelig og alle kunne lave lidt sjov med, hvor svært det var at få lavet sine flødeboller, så de bare tilnærmelsesvis lignede flødeboller :o) Jeg synes, dog det var lidt ærgerligt, at det hele var gjort klar - chokolade og skum - uden man rigtig fik indblik i den proces. Så alt i alt en sjov og anderledes oplevelse, men for mange deltagere på holdet.
Maria
Rigtig hyggeligt, der var dog lidt for mange på holdet ift til hvor meget plads der var. Værten må også MEGET gerne være lidt mere opmærksom på hygiejnen når man nu ikke bruger handsker og dypper hele hånden ned i chokoladen. Der var en ældre mand der flere gange slikkede på fingrene og dyppede dem ned i det store kar igen - klammo! Den chokolade bliver jo brugt til butikkens varer. Måske et par handsker kunne være en idé. Vi fik 7 flødeboller, havde ellers læst anmeldelser hvor der stod 10, og der er ingen smagsprøver undervejs desværre. Alt i alt hyggeligt. Frederiksberg Chokolade har dog efterfølgende taget denne anmeldelse til sig og gav en stor undskyldning i form af et lækkert påskeæg!
Peter & Maja Thomsen
Kurset var ret basalt forstået på den måde at man ikke havde så stor indflydelse på udfaldet af ens flødeboller, der var lagt kiksbunde, skum osv. frem og så skulle man sammensætte de ting. Lokalet er meget småt til de 13 mennesker der var på kurset og man brugte størstedelen af tiden på at vente på "at komme til". Det havde været hyggeligere, hvis man kunne sidde sammen og så stille og roligt kunne sidde og lave sine flødeboller. Vores underviser virkede mest af alt som en reklame for stedet, idet hun fortalte meget om deres gode kvalitet, traditioner og ikke mindste omrking rabatter. Slutteligt var der en herre der slikkede chokolade af fingrene for derefter at dyppe dem igen i fælles chokoladen osv. Ikke særlig hygiejnisk. Alt i alt er 360 kr. rigtig mange penge for et så vagt kursus. Det skal siges at kontakten med Oplevelsesgaver efterfølgende har været en fornøjelse og vi føler os ikke dårligt behandlet på nogen måde, tværtimod. Vores forventninger til kurset blev ikke mødt, men når det er sagt så kan det anbefales til andre bare man ved at det er et kort kursus hvor alle ingredienser er klar, så man direkte går i gang med at lave sine flødeboller. God fornøjelse.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 360,-
kr.149
Flødebollekursus
Total: 360,- Total: