Firmajulegaver

Julegaver til medarbejdere

Som alternativ til julekurv, delikatesser eller vingave til personalet, vil en oplevelse være en oplagt julegaveide til personalet i år. Et Oplevelsesgavekort til en sjov, spændende eller kulturel oplevelse den perfekte julegave, som de ansatte vil huske og værdsætte. Find den perfekte firmajulegave til firmaets ansatte her.

Hos GO DREAM hjælper vi dig med at finde den helt rigtige gave til medarbejderne uanset om det er en julegave, jubilæumsgave eller en gave til en anden lejlighed. Kontakt GO DREAM her vi kan rådgive om de mange gavemuligheder vi tilbyder, oplyse om muligheder for eventuel rabat på firmagaver, hvilke skattemæssige regler der gælder for gaver til medarbejdere og meget mere. 

18 Vare(r)

Den traditionelle julegave fra firmaet til de ansatte er ved at være passé. Personalet vil sætte pris på en gave i form af en oplevelse i personalejulegave. Firmajulegaven 2010 er en oplevelsesgave, hvor den ansatte får sig en oplevelse for livet og som firmaet vil blive husket for i mange år. Gode firmaoplevelser glemmes aldrig. Et Oplevelsesgavekort kan være neutralt eller en specifik oplevelse, som kan byttes til en hvilken som helst anden oplevelse hos Oplevelsesgaver.dk.