Fang Nytårstorsken
VIP tur for 2 personer
Fang Nytårstorsken

Tag din kæreste, ven, far eller en anden fiskeinteresseret sjæl med på en fantastisk fisketur på Øresund, hvor I får mulighed for at fange jeres egen nytårstorsk. Nyd oplevelsen at kunne servere jeres egne selvfangede fisk for gæsterne til årets nytårsmiddag.

Vi tilbyder en fantastisk dag på Øresund i en hurtigsejlende fiskebåd, hvor du får masser af frisk luft, vind i håret og ny energi. Vi samarbejder med den bedste og mest passionerede skipper, som sikrer dig en udbytterig dag, lige meget om du aldrig har fisket før eller er en garvet fisker. Vi vil finde de bedste fiskepladser på dagen, for at optimere fangstchancerne.

Vores skipper sørger for at hjælpe med grej, hvis det er nødvendigt. Hvis du har dit eget grej, som du hellere vil benytte, er du naturligvis også velkommen til det. Alt sikkerhedsudstyr er ombord.

5 timer
Grejleje, forsikring, guide, redningsveste, varme flydedragt, sandwich eller varm suppe med brød, 1 øl/sodavand, kaffe/the samt lidt sødt. Hjælp til rensning af fangst.
Prisen er for 2 personer. Alle kan deltage, da vores guider kan hjælpe lige meget hvilket niveau deltagerne er på. Giv gerne besked om fiskeniveau ved booking.
Da vi skal være udenfor, tager vi selvfølgelig forbehold for vind og vejr. Det er ikke sjovt, hvis vejret er alt for dårligt. Vi giver besked tidligst muligt, hvis der er ændringer eller aflysninger. Turen afholdes i tidsrummet fra 15. september – 15. februar.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2909

149,00
Midlertidig udgået produkt