Fang din drømmelaks
Fang din drømmelaks

Send familien, vennerne eller arbejdskollegerne på årets fedeste fisketur – alle kan være med!

Lad jagten på Østersølaksen gå ind fra en hurtiggående sportsfiskebåd. Du oplever Skandinaviens svar på ”Big Game” fiskeri. Tør du?

Vi tilbyder en fantastisk fisketur på Østersøen, hvor jagten går ind på de kæmpestore Østersø laks, der giver kamp til stregen. Du kommer på tur med en af vores dygtigste og mest passionerede guider, som sikrer dig en god oplevelse, lige meget om du aldrig har fisket før eller er en garvet fisker. Vores guide sørger for at hjælpe med grej, hvis det er nødvendigt. Hvis du har dit eget grej, som du hellere vil benytte, er du naturligvis også velkommen til det.

Få en unik oplevelse, hvor I får frisk luft i lungerne og aftensmaden med hjem.

8 timer
Grejleje, forsikring, guide, redningsveste, varme flydedragt, lækker sandwich eller varm suppe med brød, 1 øl/sodavand, kaffe/the samt lidt sødt. Hjælp til rensning af fangst.
Prisen er for 2 personer. Alle aldre og fiskeniveauer kan deltage, da vores guide kan hjælpe lige meget hvilket niveau deltagerne er på. Giv gerne besked om fiskeniveau ved booking. Ekstra person kan tilkøbes.
Da vi skal være udenfor, tager vi selvfølgelig forbehold for vind og vejr. Det er ikke sjovt, hvis vejret er alt for dårligt. Vi giver besked tidligst muligt, hvis der er ændringer eller aflysninger. Hvis vi er nødt til at aflyse turen, finder vi selvfølgelig en ny dag, der passer dig. Laksesæsonen er 16. februar – 15. juni.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2908

149,00
Midlertidig udgået produkt