• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

Fang din drømmelaks

Fang din drømmelaks

Lagerstatus: På lager

3.999,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 3.999,-
kr.3.999
Fang din drømmelaks
Total: 3.999,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

Fang din drømmelaks

Send familien, vennerne eller arbejdskollegerne på årets fedeste fisketur – alle kan være med!

Lad jagten på Østersølaksen gå ind fra en hurtiggående sportsfiskebåd. Du oplever Skandinaviens svar på ”Big Game” fiskeri. Tør du?

Vi tilbyder en fantastisk fisketur på Østersøen, hvor jagten går ind på de kæmpestore Østersø laks, der giver kamp til stregen. Du kommer på tur med en af vores dygtigste og mest passionerede guider, som sikrer dig en god oplevelse, lige meget om du aldrig har fisket før eller er en garvet fisker. Vores guide sørger for at hjælpe med grej, hvis det er nødvendigt. Hvis du har dit eget grej, som du hellere vil benytte, er du naturligvis også velkommen til det.

Få en unik oplevelse, hvor I får frisk luft i lungerne og aftensmaden med hjem.

8 timer
Grejleje, forsikring, guide, redningsveste, varme flydedragt, lækker sandwich eller varm suppe med brød, 1 øl/sodavand, kaffe/the samt lidt sødt. Hjælp til rensning af fangst.
Prisen er for 2 personer. Alle aldre og fiskeniveauer kan deltage, da vores guide kan hjælpe lige meget hvilket niveau deltagerne er på. Giv gerne besked om fiskeniveau ved booking. Ekstra person kan tilkøbes.
Da vi skal være udenfor, tager vi selvfølgelig forbehold for vind og vejr. Det er ikke sjovt, hvis vejret er alt for dårligt. Vi giver besked tidligst muligt, hvis der er ændringer eller aflysninger. Hvis vi er nødt til at aflyse turen, finder vi selvfølgelig en ny dag, der passer dig. Laksesæsonen er 16. februar – 15. juni.

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv gaveæske som pynter under ethvert træ.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Personlig informationLuk