Mere end 2 millioner brugere

Få optaget din livshistorie

Professionelt interview - professionelt tv-studie

Om Få optaget din livshistorie

Din livshistorie kan være uvurderlig for dine børn, børnebørn og kommende generationer. Tænk bare på, hvor fantastisk det kunne være at have levende billeder af nogle af dine egne forfædre, der med egne ord fortæller historier fra deres liv.

 

Nu har du muligheden for at få indspillet din egen livshistorie i et professionelt tv-studie med en dygtig interviewer, der i et hyggeligt miljø vil spørge ind til din historie og sikre sig, at du ender med et godt og professionelt portrætprogram om dit liv og dine minder.

 

Hele oplevelsen varer ca. 2 timer og indledes med en rundvisning i tv-studiet. Herefter vil Intervieweren forberede dig til optagelsen ved at sætte dig grundigt ind i, hvad der skal ske og tage en snak med dig om, hvad de vigtigste ting er, du ønsker at få med i programmet. Når I er klar, vil teknikeren starte optagelsen, som vil vare 1 time.

 

Interviewet vil efterfølgende blive efterredigeret, og du vil få det færdige program tilsendt efter et par dage.

 

Lad ikke dine minder gå tabt. Kom og få indspillet din livshistorie.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

TV Alternativ

Esbjerg

godt at vide

Varighed:
2 timer
Inklusive:
- Rundvisning i TV-studiet- 1 times interview med professionel interviewer - Digital download af færdigredigeret interview
Gyldig for:
For op til 2 personer
Vigtig info:
Der er plads til to personer i studiet ad gangen.Man skal overveje sit tøjvalg, da mikrofonledningen skal ind under tøjet. Derfor er højhalsede T-shirts eller rullekravetrøjer ikke ideelle at have på.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.499,-
kr.149
Få optaget din livshistorie
Total: 1.499,- Total: