+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Inaktiv - F-16 Simulator

Inaktiv - F-16 Simulator

Om Inaktiv - F-16 Simulator

Du bliver luftens ubestridte hersker, når du får lov til at sætte dig til rette i cockpittet på denne F-16 simulator og mærke suset i både krop og sjæl. Cockpittet, du sidder i, er en tro kopi af det i et ægte F-16 fly, hvad angår instrumentering og funktion. De 600 cm brede og 150 cm høje skærme foran dig viser med utrolig flot grafik, nøjagtig hvad en jagerpilot ville opleve fra sit cockpit under sin mission.

Du vil under "flyvningen" få vejledning og råd fra en erfaren instruktør. Du har hele tiden selv fuld kontrol over flyet og kan vælge at flyve din egen mission, hvor din flyvning foregår over Danmark. Eller du kan udfordre en ven, der sidder i en F-16 simulator lige ved siden af dig, til en nervepirrende luftkamp - en rigtig herre-dogfight. Denne helt fantastiske F-16 simulator giver dig en særdeles virkelighedstro fornemmelse af livet som jagerpilot og er den eneste af slagsen i hele Europa, du kan komme til at prøve som privatperson. Er der en dygtig jagerpilot gemt i dig?

Køb gavekortet til en tur i en F-16 simulator til en god ven, kæresten eller manden med lyst til luft under vingerne, men som stadig vil have benene på jorden.

godt at vide

Varighed:
30 minutter - 1 time
Inklusive:
Flyvetur i F-16 simulator Cockpittet har samme funktioner og instrumentering som en ægte F-16. Særdeles virkelighedstro og flot grafik på store skærme. Du flyver selv din egen mission eller kæmper en dogfight mod en ven. Vejledning og råd undervejs fra erfaren instruktør. Eneste mulighed i Europa for privatpersoner, hvor du kan teste dine evner som jagerpilot i F-16 simulator
Gyldig for:
Enhver der vil teste sin indre jagerpilot
Vigtig info:
KRAV Min. 14 år - Min. højde er 160 cm Vægt max. 130 kg Der kræves ingen erfaring med flyvning - alle kan være med! Der kan kun flyves dogfight ved bestilling af 1 time - 2 personer (Dvs. at der skal købes 2 gavekort gældende til 1 time)

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Midlertidig udgået produkt
bottom: 140,