• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED
  • Kundeservice
  • Partnerlogin

F-16 Simulator

F-16 Simulator

Lagerstatus: På lager

599,-
Valg

* Påkrævede felter

Total: 599,-
kr.599
F-16 Simulator
Total: 599,- Pris
Anmeldelse

Anmeld denne oplevelse

Anmeld

F-16 Simulator

Du bliver luftens ubestridte hersker, når du får lov til at sætte dig til rette i cockpittet på denne F-16 simulator og mærke suset i både krop og sjæl. Cockpittet, du sidder i, er en tro kopi af det i et ægte F-16 fly, hvad angår instrumentering og funktion. De 600 cm brede og 150 cm høje skærme foran dig viser med utrolig flot grafik, nøjagtig hvad en jagerpilot ville opleve fra sit cockpit under sin mission.

Du vil under "flyvningen" få vejledning og råd fra en erfaren instruktør. Du har hele tiden selv fuld kontrol over flyet og kan vælge at flyve din egen mission, hvor din flyvning foregår over Danmark. Eller du kan udfordre en ven, der sidder i en F-16 simulator lige ved siden af dig, til en nervepirrende luftkamp - en rigtig herre-dogfight. Denne helt fantastiske F-16 simulator giver dig en særdeles virkelighedstro fornemmelse af livet som jagerpilot og er den eneste af slagsen i hele Europa, du kan komme til at prøve som privatperson. Er der en dygtig jagerpilot gemt i dig?

Køb gavekortet til en tur i en F-16 simulator til en god ven, kæresten eller manden med lyst til luft under vingerne, men som stadig vil have benene på jorden.

30 minutter - 1 time
Flyvetur i F-16 simulator Cockpittet har samme funktioner og instrumentering som en ægte F-16 Særdeles virkelighedstro og flot grafik på store skærme Du flyver selv din egen mission eller kæmper en dogfight mod en ven Vejledning og råd undervejs fra erfaren instruktør Eneste mulighed i Europa for privatpersoner, hvor du kan teste dine evner som jagerpilot i F-16 simulator
Enhver der vil teste sin indre jagerpilot
KRAV: Min. 14 år - Min. højde er 160 cm Vægt max. 130 kg Der kræves ingen erfaring med flyvning - alle kan være med! Der kan kun flyves dogfight ved bestilling af 1 time - 2 personer (Dvs. at der skal købes 2 gavekort gældende til 1 time)
Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Vi pakker pænt ind

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

E-gavekort

E-Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Emballage

GAVEÆSKE

Er du mere til det enkelte look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Del din oplevelse

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Thomas PED Pedersen
Denne F-16 simulator føles afgjort som "den ægte vare" og er en særdeles spændende oplevelse. Alle knapper og instrumenter fungerer som i jagerflyet og lyden er osse helt korrekt. Grafikken er meget flot og man har udsyn i hele 180 grader, så man kan næsten vride hovedet af led i en intens dog-fight! Som i enhver simulator med respekt for sig selv, så får man både sved på panden og høj puls. Jeg takker for kyndig vejledning og en fantastisk oplevelse.
jimmy hangaard
jeg fik denne oplevelse for 14 dage siden og det er den vildeste tur jeg har oplevet til dato...
rigtig flot opsætning og meget prof lavet og tiden flyver i bokstavrligste forstand afsted, det kunne sagtens gøres igen tak for en fed oplevelse

Personlig informationLuk