Eyelash extensions

Få flottere, længere og fyldigere vipper

Eyelash extensions

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 995,-
kr.149
Eyelash extensions
Total: 995,- Total:
Payment icons
Eyelash extensions

Få de smukke Bambiøjne, du altid har drømt om, og slip for at stå og bikse med mascara hver morgen!

 

Eyelash extensions er en naturlig og skånsom måde at få de smukke vipper, ikke alle er født med. Valget af farve og længde på vipperne skræddersys ud fra dine egne vipper og ønsker. Alle kan derfor modtage denne behandling, ligemeget om du har korte skrøbelige eller lange tykke vipper.

 

Få opfyldt drømmen om smukke lange og fyldige vipper med et naturligt look.

 

Eyelash extensions er enkelte hår, der nøjsomt limes på dine egne vipper, et hår af gangen. Denne behandling giver dig et fuldstændigt naturligt resultat, hvor du hver morgen kan nyde at vågne op med drømme-vipper.

 

Før din behandling får du først en vejledning til hvilken længde, kurvefacon, tykkelse og farve, der vil give dig det flotteste resultat efter din egen personlige smag.  

Behandlingen og påsætningen af dine vipper er meget afslappende, mens du ligger på ryggen i behandlingsstolen. Mange oplever at falde helt til ro under behandlingen i de rolige og behagelige omgivelser.

 

Oplevelsen er for alle kvinder der ønsker elegante fyldige vipper med et naturligt resultat! 

Behandlingens varighed varierer fra sted til sted
Behandlingen inkluderer afrens, mapping, påsætning af øvre vipper i ønsket farve og længde samt afslutning
For 1 kvinde der ønsker længere, og fyldigere vipper
Kom helt uden øjenmakeup til din vippebehandling. Der frarådes brug af olieindholdig makeup fjerner, da det kan opløse limen og nedsætte holdbarheden på dine extensions, da limen så ikke kan binde til vipperne optimalt. Dine nye påsatte Eyelash Extensions må ikke udsættes for træning samt fugt fra dampbad/sauna de første 24 timer. Afrens dine vipper dagligt for bedre holdbarhed og sunde vipper. Benyt ikke vippebukker eller mascara på dine extensions. For at vedligeholde dine nye vipper skal disse fyldes op efter hver 2-3 uge. Husk at tage dit gavekort med til oplevelsen da det gælder som betaling!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes