EXPERIENCE!-the-dress
Nærvær og bryllupslykke i nogle helt usædvanlige rammer!

Den ultimative gave til brudeparret: en EXPERIENCE!-the-dress fotosession – alle brudepar fortjener den gave – uanset om man er nygift eller har kendt hinanden i over 25 år.

EXPERIENCE!-the-dress er en nærværende fotosession, som giver nogle anderledes og unikke bryllupsbilleder, hvor parret samtidig får tid til at nyde hinanden. Ved at komme i bryllupstøjet igen får de muligheden for at være brudepar endnu en gang – og en oplevelse for livet – imens billederne bliver taget i nogle helt usædvanlige rammer.

Fotografen vil sørge for at skabe nogle uforglemmelige minder, som brudeparret kan genopleve gennem deres personlige online galleri og ikke mindst et flot storformat print til deres hjem.

En fantastisk oplevelse – for både brud og gom! Pak en kurv med en flaske Asti, et par glas og et åbent sind. Det er fantastisk at få lov at tage tøjet på igen - med ét står man igen lige midt i bryllupslykken.

I alt 1 fantastisk partner

Memorable I/S

Rønde
2,5 timer
Fotografering på udvalgte locations og efterfølgende upload af alle billeder på et personligt online galleri og levering af 1 stk. 30x40cm print af udvalgt billede
Op til to personer. Det kan være et nygift par eller et par som har kendt hinanden i mange år. Det kan også være en brud som ønsker en fotosession i samme stil som ved et trash-the-dress photoshoot
Ekstra oplevelser under fotosessionen kan arrangeres. Det er helt afgørende at skabe rammerne for en oplevelse, som repræsenterer jer fuldt ud som par. Det er muligt at lave billeder i stil med Trash-the-dress uden at kjolen bliver ødelagt.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2741

149,00
EXPERIENCE!-the-dress
1.520,- 1.900,-
kr.149
1.520,-