Naturoplevelser

Gavekort til oplevelser i naturen

Tag ud og nyd naturen med venner eller familie eller giv et gavekort til naturoplevelser til en du holder af. Naturoplevelser er mere end bare en gåtur i den lokale skov. Der er masse af spændende, sjove og hyggelige oplevelser i naturen. Hos GO DREAM kan du finde en lang række gavekort til naturoplevelser. Der er oplevelser for enhver smag og alder. Oplev et fantastisk fulgeshow med familien eller tag med en ven til Sydsverige og kør mountainbike. Er du mere til oplevelser på vandet, kan du nyde naturen fra en kayak eller surfbræt, eller blive et med naturen med et prøvedyk i havet.

45 Oplevelser

Naturoplevelser i Danmark

Selvom Danmark er et lille land, er der stadig masser af ting man kan opleve i den danske natur. Med skønne strande, smukke marker og små hyggelige skove er der mange steder med kan få uforglemmelige naturoplevelser i Danmark. Vi har blandt andet mange smukke øer, hvor man bør gå på opdagelse og nyde naturen. Tag for eksempel til Langeland og tag på sightseeing på segway, eller oplev den unikke natur på Møn, hvor naturen er så speciel, at det er blevet optaget på UNESCOs Biosfære liste. Med et ophold på Tiendegaarden får du et perfekt udgangspunkt for at opleve denne fantastiske ø.

I Sønderjylland er der også mange oplevelser i naturen omkring Flensborg fjord. Her kan du tage på vandreture langs gendarmstien og få et hyggeligt kroophold på Benniksgaard Hotel.


Oplev den svenske natur

Mener du alligevel, at naturen i Danmark ikke er nok til at tilfredsstille din eventyrlyst, så er det bare at tage et smut over Øresund og få nogen af de mange naturoplevelser der findes i Sverige. GO DREAM tilbyder en lang række forskellige oplevelser i den svenske natur i både nord og syd. Udfordre for eksempel dig selv og familien med klatring i trætoppen i de svenske skove eller nyd naturen fra hesteryg i området omkring Kebnekaise. Sverige har også nogle helt unikke kystlinjer, hvor du kan tage på kajaktur i skærgården eller sælsafari i Falsterbobukten.