TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ 10% PÅ DIT NÆSTE KØB
0
B2B / Firmagaver
Escape room

Find spor, løs gåder og undslip rummet

Escape games, også kendt som breakout room eller escape room, er et populært spil for en til flere spillere. Spillet går i alt sin enkelthed ud på at man bliver lukket inde i et room, hvorefter man skal find spor og løse gåder for at finde nøglen til udgangen. Grundlaget for et escape game varierer blandt forskellige scenarier og temaer. For at undslippe rummet kræves der tankekraft og teamwork.

Hos GO DREAM kan du finde forskellige typer oplevelsergavekort til Escape Room spil. Scenarierne varierer fra at du og dine venner skal undslippe en seriemorder til en gal videnskabsmand der har låst jer inde i rummet. Escape games er sjove, udfordrende og en anderleders oplevelse sammen med vennerne.

3 Oplevelser
Prison Break
Prison Break
600,-
Riddlehunt
Riddlehunt
150,-
Timequest
Timequest
1.100,-

Hvordan opstod Escape room spillet?

Breakout room spillene opstod egentlig som computerspil, hvor konceptet var det samme som i live udgaven, der derfor også kendes som real escape game. Det første af disse computerspil blev lanceret tilbage i 2005 og er sidenhen lavet i flere forskellige udgaver. Hurtigt blev spillet lavet i en real-life udgave, hvor man kan spille med sine venner. I første omgang blev det udbredt i USA og Asien. Sidenhen kom det til Europa og Danmark, hvor det er blevet meget populært.