Rumrejse
Oplev en tur i rummet

Få chancen for at få en plads som passager i et raketfly, der rejser ud hvor verden ender og det vældige himmelrum begynder.

 

Inden afgang til rummet vil der forekomme en 3-dages uddannelse sammen med besætningen. Under uddannelsen vil du modtage grundig astronauttræning og forberedelse til flyvning i raketflyet.  Når besætningen har klædt dig på til at agere astronaut og dine lægeundersøgelser og helbredstest er godkendt – så er du officielt klar til afgang! 

 

I en højde af ca. 70-80.000 fod vil du opleve, at himlen begynder at blive mørk. Helt oppe ved målet af 350.000 fod vil du fornemme og se det uendelige, kulsorte rum. Under dig er jordens buede kurve.

 

På højdepunktet får du adskillige minutter til at nyde synet af den smukke blå planet i kontrast til det overvældende gigantiske, sorte univers. Herefter begynder rejsen mod jorden igen.

 

Undervejs ned vil raketflyet indtage flere positioner og foretage forskellige manøvrer og rotationer. Du vil opleve en storslået panoramaudsigt, inden du til slut lander og kan sætte fødderne på jorden igen.

 

Dette er rumturisme i allerhøjeste klasse – og du har muligheden for at være blandt de første!

 

LÆS SÆRLIGE VILKÅR FOR KØB AF DENNE OPLEVELSE

Forventet ca. 3 dage inkl. træning samt 5 dage på luksushotel
Astronauttræning og forberedelse til flyvning i et ’Rocketship’ Lægeundersøgelser og helbredstests. Flyvetur til grænsen af rummet som passager i et raketfly af sikkerhedsmæssig meget høj standard.
Alle der drømmer om at opleve rummet. Alder: Fra 18 år. Fysik: Oplevelsen kræver et normalt og godt helbred
Prisen er baseret på en dollarpris på $274,500,- . Slutprisen i danske kroner afhænger af dagskursen.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1796

149,00
Midlertidig udgået produkt