Rumrejse
Oplev en tur i rummet
Rumrejse

Om Rumrejse

 

Bliv co-pilot i et raketfly, og rejs ud hvor verden ender, og det vældige himmelrum begynder.

 

Du sidder tæt ved siden af astronautpiloten på turen, der starter næsten lodret i en vinkel på 75 grader, hvor du til fulde vil mærke trykket på ca. 2,5 G.

 

På vej op vil du mærke vægtløshed, og i en højde af ca. 70-80.000 fod vil du opleve, at himlen begynder at blive mørk. Helt oppe ved målet af 200.000 fod vil du fornemme og se det uendelige, kulsorte rum. Under dig er jordens buede kurve.

 

På højdepunktet får du adskillige minutter til at nyde synet af den smukke blå planet i kontrast til det overvældende gigantiske, sorte univers. Herefter begynder rejsen mod jorden igen.

 

Undervejs ned vil raketflyet indtage flere positioner og foretage forskellige manøvrer og rotationer. Du vil opleve en storslået panoramaudsigt, inden du til slut lander og kan sætte fødderne på jorden igen.

 

Under uddannelsen vil du modtage grundig astronauttræning og forberedelse til flyvning i raketfly. Du skal afprøve både din rumdragt og -hjelm, og du vil gennemgå en række lægeundersøgelser og helbredstest, så sikkerheden for din flyvning er helt i top.

 

Dette er rumturisme i allerhøjeste klasse - vær blandt de første!

 

LÆS SÆRLIGE VILKÅR FOR KØB AF DENNE OPLEVELSE

godt at vide

Varighed:
Forventet ca. 5 dage inkl. træning
Inklusive:
Astronauttræning og forberedelse til flyvning i et ’Rocketship’ Lægeundersøgelser og helbredstests. Flyvetur til grænsen af rummet som passager i et raketfly af sikkerhedsmæssig meget høj standard.
Gyldig for:
Alle der drømmer om at opleve rummet. Alder: Fra 18 år. Fysik: Oplevelsen kræver et normalt og godt helbred
Vigtig info:
Prisen er baseret på en dollarpris på $150.000,-

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 1.750.000,-
kr.149
Rumrejse
Total: 1.750.000,- Total: