En tur i RIB båd
En speedbåd med 700 HK
En tur i RIB båd

Om En tur i RIB båd

 

 

OBS!

Vi har nogle udfordringer med at tilbyde tider p.t.

Oplevelsen kommer tilbage ligeså snart udfordringerne er løst – i mellemtiden opfordrer vi jer til, at udleve en anden oplevelse!

 

 

 

 

 

Få en tur, du sent vil glemme i én af landets hurtigste speedbåde. RIB båden vil med sine to Mercury Verado-motorer på hver 350 HK få dig til at flyve over vandet med op til 110 km/t.

RIB-sejlads er action for alle pengene. Med et forbrug på 260 liter brændstof i timen, er du garanteret et fantastisk sug i maven, når RIB bådens gashåndtag trykkes i bund.

Her får du lov at føle hurtig acceleration, skarpe sving, høj hastighed og måske en kort flyvetur over bølgerne, mens havskummet bruser omkring dig.


Selvom sejlturen foregår i et hæsblæsende tempo, er der rig mulighed for at nyde den flotte udsigt både ind mod land og til horisonten.

En tur i RIB båd er en oplagt konfirmationsgave, studentergave, fødselsdagsgave til drengerøven eller til en heftig polterabend.

godt at vide

Varighed:
25 minutter
Inklusive:
Grundig instruktion inden sejlturen og garanti for brede smil og høj fart både under og efter turen
Gyldig for:
For alle adrenalinjunkies. Dette er ikke en oplevelse for gravide eller personer med dårlig ryg.
Vigtig info:
- Mød gerne op min. 20 minutter inden afgang - Dette er ikke en oplevelse for gravide eller personer med dårlig ryg - Berusede gæster vil blive afvist - Husk dit gavekort, da det gælder som betaling

Tidligere anmeldelser

Soffy jarlstad
Den vildeste oplevelse jeg har prøvet! Fik en tur til min polterabend og mig og tøserne fik en rigtig fed tur på vandet. Dygtig personale og flot båd. Kan klart Anbefaldes herfra
Allan Rosenberg Andersen
jeg kan kun komme med rosende ord efter vi har været ude og sejle! Vi fik en grundig instruks og en super fed sejltur. Bestemt ikke sidste gang jeg booker sådan en tur !!!! Absolut 5 store stjerne her fra:D

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Midlertidig udgået produkt