En tur i RIB båd
En speedbåd med 700 HK
En tur i RIB båd

 

 

OBS!

Vi har nogle udfordringer med at tilbyde tider p.t.

Oplevelsen kommer tilbage ligeså snart udfordringerne er løst – i mellemtiden opfordrer vi jer til, at udleve en anden oplevelse!

 

 

 

 

 

Få en tur, du sent vil glemme i én af landets hurtigste speedbåde. RIB båden vil med sine to Mercury Verado-motorer på hver 350 HK få dig til at flyve over vandet med op til 110 km/t.

RIB-sejlads er action for alle pengene. Med et forbrug på 260 liter brændstof i timen, er du garanteret et fantastisk sug i maven, når RIB bådens gashåndtag trykkes i bund.

Her får du lov at føle hurtig acceleration, skarpe sving, høj hastighed og måske en kort flyvetur over bølgerne, mens havskummet bruser omkring dig.


Selvom sejlturen foregår i et hæsblæsende tempo, er der rig mulighed for at nyde den flotte udsigt både ind mod land og til horisonten.

En tur i RIB båd er en oplagt konfirmationsgave, studentergave, fødselsdagsgave til drengerøven eller til en heftig polterabend.

25 minutter
Grundig instruktion inden sejlturen og garanti for brede smil og høj fart både under og efter turen
For alle adrenalinjunkies. Dette er ikke en oplevelse for gravide eller personer med dårlig ryg.
- Mød gerne op min. 20 minutter inden afgang - Dette er ikke en oplevelse for gravide eller personer med dårlig ryg - Berusede gæster vil blive afvist - Husk dit gavekort, da det gælder som betaling

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3079

149,00
Midlertidig udgået produkt