Mere end 2 millioner brugere

En tone i livet

Privat sangundervisning

Om En tone i livet

Alle kan lære at synge – også de, som tidligere kun har sunget i brusebadet!

At give en bekendt eller hjertenskær sangtimer i gave kan være en opfordring til modtageren om at forfølge sine drømme. Eller give vedkommende en mulighed for at lære at synge endnu bedre!

Måske mangler du bare den originale gaveidé til manden eller kvinden, der har alt. En sangtime hos sanglærer Pia Scharling er både for mennesker, der ikke tror de har en tone i livet og for rutinerede sangere, som bare vil være endnu bedre.

godt at vide

Varighed:
Fremgår af gavekortet
Inklusive:
Sangundervisning hvor man introduceres til sangteknikken eller får et "brush-up" på det man allerede kan. Undervisningen består dels af sangtekniske øvelser og dels synger man sange efter eget valg, eller efter forslag fra sanglæreren, som akkompagnerer på klaver
Gyldig for:
1 person
Vigtig info:
Bemærk, at en sangtime varer 50 min.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Midlertidig udgået produkt