En dag som racerkører

Oplev motorsporten på nærmeste hold

En dag som racerkører

Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt
Payment icons
En dag som racerkører

Nu har du muligheden for at afprøve dine evner inden for motorsporten.

Din dag i motorsportens tegn foregår i samarbejde med FDM Motorsports Event og starter med undervisning sammen med dit hold på i alt 12 personer. En professionel instruktør giver jer en grundig briefing om teknik, bane, biler og sikkerhed. Herefter er der omklædning til køredragter, og I følges i pit.

Du sætter dig nu i din VW Scirocco og kører 5 runder efter pacecar. De næste 5 runder giver du selv fuld gas og prøver udfordringerne i racerløb, med hvinende dæk og brændt gummi.

Bagefter får du lov til at læne dig tilbage og nyde en fantastisk tur i en ægte Peugeot Spider med en af de danske Le Mans stjerner ved rattet.

Der er selvfølgelig forfriskninger i form af drikkevarer, frugt og snacks undervejs. Når du har gennemført dagens program, får du et diplom underskrevet af din professionelle Peugeot Spider-kører.

Masser af benzin, fart og hestekræfter, der med garanti går direkte i blodet.

Ca. 2 timer (heraf 40 minutters undervisning)
Briefing og undervisning i racerkørsel ved professionel instruktør (40 minutter) 10 omgange i VW Scirocco, du selv kører (heraf 5 gange efter pace car) Highspeed Passenger ride i Peugeot Spider Forplejning som frugt, snacks, vand, sodavand, kaffe og te undervejs Udlån af køredragt og hjelm er inkluderet i prisen Diplom for at gennemføre Ansvarsforsikring er inkl.
Alle med benzin i blodet Alder min. 18 år
Forbehold for vejr og teknik Der påhviler føreren en selvrisiko på max. 22.000,- kr, og en ansvarsfraskrivelse skal underskrives Berusede personer afvises Kørekort er et krav

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Hanne Raufort
Super fed gave jeg fik, Lidt øv det regnede den dag jeg kørte, men det er jo den danske sommer når den er bedst. Men kunne da stadvæk komme godt op i fart på langsiden. Og det var alt værd at slutte af med 2 omgange med Casper Elgaard. Rigtig god gave til en der elsker fart ligesom mig :o)