En dag på Louisiana for 2
Entré og frokost på Louisiana Museum of Modern Art
En dag på Louisiana for 2

En dag på Louisiana Museum of Modern Art – et af verdens mest respekterede udstillingssteder – byder ikke bare på store kunstoplevelser… her mødes kunsten, naturen og arkitekturen i et enestående samspil, der gør et Louisiana-besøg til noget helt særligt året rundt. Museet er beliggende i Nordsjælland med panoramaudsigt over Øresund og byder hver år på 6-10 særudstillinger og rummer en fornem permanent samling, der er blandt de største i Skandinavien.

Louisiana er samtidig et levende og engageret kulturhus med et rigt udbud af aktiviteter og arrangementer for både børn og voksne.

Invitér din kæreste, ven, kollega eller en helt fjerde på en oplevelse ud over det sædvanlige… oplevelsen er incl. frokost eller aftensmad, som I kan nyde med fantastisk udsigt til Øresund.

I alt 1 fantastisk partner

Louisiana Museum of Modern Art

Humlebæk
Ca. 3 timer
2 x entré, 2 x frokost eller aftenbuffet, 2 x glas vin, eller øl eller vand og 1 stk. Louisiana Magasin på dansk (magasinet produceres kun på dansk)
Alle over 18 år
Museet har lukket om mandagenHusk at medbringe og aflevere dit gavekort da dette gælder som betaling!

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2770

149,00
Midlertidig udgået produkt