Eksklusiv vinsmagning
Vinsmagning for 2 personer med passionerede vinguider fra Laudrup Vin & Gastronomi

Om Eksklusiv vinsmagning

Forestil jer en tur verden rundt… i vine. Det er hvad der venter med denne vinsmagning, hvor professionelle vinguider vil indvie jer i otte udvalgte vine fra områder, som Laudrup-familien elsker.

Laudrup Vin & Gastronomis passionerede vinguider tager jer med på en smagsrejse gennem nogle af verdens mest populære vinområder. I får desuden basisviden og anekdoter fra vinens verden, formidlet på en underholdende og ligetil måde.

Til smagningen vil der blive serveret to slags oliven samt saltede mandler, som stammer fra et lille familieforetagende i Katalonien, som har specialiseret sig i disse delikatesser.

En eksklusiv oplevelse for vinentusiaster og vinkendere, så vel som nybegyndere… God fornøjelse!

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Det ny Teater

København V

godt at vide

Varighed:
2 timer
Inklusive:
Vinsmagning & snacks
Gyldig for:
Prisen er for 2 personer på min. 18 år.
Vigtig info:
Alder min. 18 år.

Tidligere anmeldelser

Christian
Gode forhold til smagning og isoleret set en rimelig smagning. Meget overraskende der ikke var mere spansk vin på programmet, hvilket var en smule skuffende. MEN – tages smagningens titel i betragtning, Eksklusiv Vinsmagning, var det en stor skuffelse. Der var intet eksklusivitet over denne. Vinene var stort set alle den billigste vin, producentens ”entry level” vin, forventningen måtte igen en tur i skammekrogen. Eneste eksklusive var, at det kostede 599,- kr./2 pers., at smage vin til en sætpris af 91.70 kr./pers. – det var til gengæld rigtig eksklusivt. Et efterfølgende køb var næsten umuligt, idet der var én til at ekspedere.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
599,-
kr.149
Eksklusiv vinsmagning
599,-