Eksklusiv vinsmagning

Vinsmagning for 2 personer med passionerede vinguider fra Laudrup Vin & Gastronomi

Eksklusiv vinsmagning

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 599,-
kr.149
Eksklusiv vinsmagning
Total: 599,- Total:
Payment icons
Eksklusiv vinsmagning

Forestil jer en tur verden rundt… i vine. Det er hvad der venter med denne vinsmagning, hvor professionelle vinguider vil indvie jer i otte udvalgte vine fra områder, som Laudrup-familien elsker.

Laudrup Vin & Gastronomis passionerede vinguider tager jer med på en smagsrejse gennem nogle af verdens mest populære vinområder. I får desuden basisviden og anekdoter fra vinens verden, formidlet på en underholdende og ligetil måde.

Til smagningen vil der blive serveret to slags oliven samt saltede mandler, som stammer fra et lille familieforetagende i Katalonien, som har specialiseret sig i disse delikatesser.

En eksklusiv oplevelse for vinentusiaster og vinkendere, så vel som nybegyndere… God fornøjelse!

2 timer
Vinsmagning & snacks
Prisen er for 2 personer på min. 18 år.
Alder min. 18 år.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

Tidligere anmeldelser

Christian
Gode forhold til smagning og isoleret set en rimelig smagning. Meget overraskende der ikke var mere spansk vin på programmet, hvilket var en smule skuffende. MEN – tages smagningens titel i betragtning, Eksklusiv Vinsmagning, var det en stor skuffelse. Der var intet eksklusivitet over denne. Vinene var stort set alle den billigste vin, producentens ”entry level” vin, forventningen måtte igen en tur i skammekrogen. Eneste eksklusive var, at det kostede 599,- kr./2 pers., at smage vin til en sætpris af 91.70 kr./pers. – det var til gengæld rigtig eksklusivt. Et efterfølgende køb var næsten umuligt, idet der var én til at ekspedere.