Eksklusiv lektion i sensuel dans
Et udtryk af kvindelighed og personlighed gennem dans

Bliv ét med din krop og lær dine kvindelige styrker at kende gennem sensuel dans!

Sensuel dans er hverken strip eller pornografisk dans, men en måde at udtrykke din kvindelighed og personlighed på gennem smidige og sensuelle bevægelser til musik.

Dansetimen foregår ved en professionel kvindelig danseinstruktør, som vil vejlede og guide dig gennem hele forløbet. Du vil opleve, hvordan du langsomt slapper af, bløder op og får en helt ny personlig energi og udstråling. Og du vil hurtigt føle befrielse i dansen, og mærke hvordan din krops sensuelle energier fylder dig med glæde, varme og en enorm styrke. Hvis du har lyst, kan du også få lov til at lære lap dance.

Din undervisning vil blive skræddersyet til dig. Inden timen vil danseinstruktøren nemlig tage en snak med dig over telefonen, så hun ved præcis, hvordan du er, hvad du forventer, og hvad du har lyst til.

Ægte skønhed kommer indefra - og du er skøn!

I alt 1 fantastisk partner

Womens Wellness

København Ø
1 time eller 1,5 time - fremgår af gavekort
Enetime med professionel kvindelig danseinstruktør Personlig undervisning - skræddersyet kun til dig Hvis du har lyst - instruktion i lap dance
For 1 person
Alder: Fra 16 år

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1746

149,00
Eksklusiv lektion i sensuel dans
750,-
kr.149
750,-