Dyrepasser for en dag
Oplev dagligdagen bag kulisserne i ZOO
Dyrepasser for en dag

Få en unik oplevelse, hvor du kommer helt tæt på dyrene i Zoologisk Have. Som dyrepasser for en dag kommer du med bag kollisserne i ZOO og får lov at opleve, hvordan det daglige arbejde med de mange spændende og eksotiske dyr foregår. Der vil være tilrettelagt et program for dagen, hvor du kommer til at følge en dyrepasser rundt i haven og får lov at hjælpe til med det daglige arbejde med dyrene.

Dagen starter om morgenen, hvor du skal være med til at forberede maden til Zoologisk Haves mange dyr. Herefter kommer du med ud til dyrene og deltager i det daglige arbejde med dem. Dette indebærer blandt andet træning, fodring og rengøring. Programmet slutter ved middagstid og herefter har du mulighed for at opleve haven på egen hånd.

Drømmer du om at blive dyrepasser og opleve dyrene på nærmeste hold, eller er du bare nysgerrig på hvordan ZOO fungerer bag kulissen, så er dette den perfekt oplevelse.

4 timer
Entré til zoo og en hel dag i en dyrepassers sko, hvor du kommer helt tæt på dyrene
1 person over 15 år
Gavekortet skal bruges som betaling for entrébilletten her: https://www.zoo.dk/billetter/Gavekortets gyldighed er 2 år, og det vil kunne ombyttes på godream.dk i 2 år fra købsdato

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3642

149,00
Dyrepasser for en dag
3.000,-
kr.149
3.000,-