Dyk med hajer på Den Blå Planet
Kom tæt på havets rovdyr
Dyk med hajer på Den Blå Planet

Kast jer ud på et 8 meters undervandseventyr og dyk med hajer i Oceanet på Den Blå Planet. I får en oplevelse for livet sammen med professionelle dykkere. 

Oplev hundredevis af smukke fisk i forskellige farver og størrelser bl.a. hajer, rokker, muræner og barser i 4,1 mio. liter vand, der er 23 grader varmt. Til forskel fra almindelige dyk i havet er der på Den Blå Planet garanti for at opleve de store fisk helt tæt på. For hver dag der går, vokser hajerne sig større og større. Så skynd jer forbi!

Når I dykker med hajer på Den Blå Planet, er sikkerheden i højsædet, og I kommer til at dykke under kyndig vejledning af to erfarne erhvervsdykkere. 

Husk, at medbringe undervandskamera/GoPro, så I kan skiftes til at filme hinanden.

2 timer inkl. gennemgang af retningslinjer og udstyr samt debrief. Selve dykket varer 30 minutter.
Entre til Den Blå Planet.30 minutters dyk med professionelle dykkere.Lån af udstyr (våddragt, neopren støvler, finner med åben hæl, BCD, bly og halvmaske).Gennemgang af, hvordan I forholder jer i vandet, samt gennemgang af udstyr.Debrief med drikkevarer.Bevis og stempel i dykkerlog.
Gavekortet gælder for 1 person.På hvert dyk kan der være minimum 2 og maksimum 4 personer.Kun for certificerede dykkere, der er fyldt 18 år.
Dykning på Den Blå Planet er kun for certificerede dykkere, der er fyldt 18 år. Der kræves minimum Padi Water eller tilsvarende fra CMAS, SSI eller status som erhvervsdykker. Husk at medbringe: dykkercertifikat, logbog samt evt. undervandskamera/GoPro. Venligst kontakte Den Blå Planet for information om ledige datoer.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2994

149,00
Midlertidig udgået produkt