Du gør det godt
Til dem der gør det ekstra godt i denne ekstraordinære tid
Du gør det godt

Danmark har ændret sig og alle viser i denne tid samfundssind og følger regeringens anbefalinger, som forskanser os mod Corona virus. Det er en stærk indsats, som kræver noget af alle. Vi kan ikke længere lave de ting, vi plejede at se frem til. Og det kan være svært at undvære sine nære.

 

Dette gavekort er tænkt som en tak/en tanke til netop de personer, som du synes ‘gør det godt’ i denne ekstraordinære tid. Det kunne være sygeplejersken, der må på overarbejde for at sikre vores helbred. Den enlige mor, der formår at jonglere børnepasning, hjemmeundervisning og arbejde. Eller måske din bedstemor, der har isoleret sig og må gennemleve denne svære tid alene.

 

Med dette gavekort kan modtageren selv vælge en oplevelse fra vores sortiment – og dermed have noget at se frem til.

 

Det kræver store ofringer fra alle og der er så mange ‘der gør det godt’.

Vi synes I fortjener en oplevelse at se frem til, når alt dette er ovre!

 

Jeres indsats inspirerer os her hos GO DREAM, og derfor vil vi gerne give lidt ekstra til fælleskabet i denne tid. Når du køber dette gavekort, vil vi derfor donere 20% af beløbet til COVID-19 SOLIDARITY RESPONSE FUND. Læs mere om fonden her

 

Du gør det godt!

Afhænger af valgt oplevelse.
En valgfri oplevelse fra vores sortiment for gavekortets værdi.
Til en person du mener gør det ekstra godt i denne svære tid.
Gavekortet kan ikke benyttes direkte hos vores oplevelsespartnere, men skal bruges som betalingsmiddel for en konkret oplevelse på vores website GoDream.dk. Det er muligt at købe flere oplevelser på samme gavekort samt at gemme restbeløb, hvis oplevelsen er billigere end oplevelsesgavekortets værdi. Er den ønskede oplevelse dyrere, er det også muligt selv at spæde mere til.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 4185

149,00
Midlertidig udgået produkt