DTM Mercedes racerkører
Giv den gas på Padborg Park som Jan Magnussen
DTM Mercedes racerkører

Giv fuld gas i en rigtig fuldblods Mercedes! Du får nu en enestående mulighed for at afprøve racerløb i ægte Mercedes C280-racer med 6 cylindre og 3,0 liters motorer med over 200HK.

Du får selv lov til at køre C280-raceren, der er opbygget som en replika af de gamle DTM-vogne. Bilerne er ribbet for alt overflødigt og er i stedet udstyret med sikkerhedsbur, slick dæk og racerundervogn. Det er i øvrigt samme slags bil, som den danske duo Kurt Thiim og Jan Magnussen kørte i 90erne.

Nu er det din tur! Oplev den berusende følelse af at ræse på Padborg Park, der har både de lange strækninger til fart og de snævre curbs til manøvrering.

Din instruktør er ingen ringere end den professionelle racerkører Tom Pedersen. Efter en grundig instruktion i bil og sikkerhed, og et par prøverunder efter safety-car, skal du på banen og udleve din indre racerkører.

For alle med benzin i blodet!

Kør selv eller giv på gavekort til far, morfar, bror, kæresten eller manden, der vil elske at få lov til at give den gas i en racerbil.

I alt 1 fantastisk partner

Padborg Park

Padborg
½ dag: sæt ca. 4 timer af til oplevelsenHel dag: sæt ca. 8 timer af til oplevelsen(Fremgår af gavekortet)
½ dag: 1 sandwich & 1 vand Hel dag: Fuld forplejning & 1 vand Instruktion ved den professionelle racerkører Tom Pedersen Udlån af køredragt og hjelm
1 person over 18 år
Kørsel finder sted på professionel bane på Padborg Park, der er 2.200 meter lang og 12 meter bred - den har fire højresving, fem venstresving og en chikane.Man er maks 4 deltagere pr. bil, hvilket sikrer god køretid til alle deltagere. Alle instruktioner fra instruktøren skal overholdes under turen - i modsat fald bliver kørslen øjeblikkeligt afbrudt Berusede personer afvises Der påhviler føreren en selvrisiko på max. 18.750,- kr. inkl. moms, og en ansvarsfraskrivelse skal underskrives inden kørsel Forsikring med reduceret selvrisiko på blot 6.250,- kr. inkl. moms, kan tegnes på dagen for 625,- kr. inkl. moms Forbehold for vejr og teknik. Der tages forbehold for forsinkelser, hvis der skulle ske afkørsler eller skader på bilen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2067

149,00
Midlertidig udgået produkt