Drømmerejsen
Eksklusiv og særpræget ferie for 2 på Maldiverne

Drømmer I om den ultimative rejse, så får I her oplevelser og forkælelse ud over alle grænser… Rangali Island på Maldiverne er idyllisk barfodsluksus, som breder sig over hele to øer. De 2 øer er forbundet med en 700 meter lang gangbro og I bor i en luksuriøs privat ’water villa’, som står på pæle over vandet.

Turen er fyldt med spektakulære oplevelser og inkluderer en privat ’Dream Island’ ekskursion samt mulighed for at snorkle med havets største fisk: hvalhajer, som kan blive op til 12 meter lange.

En af de helt store oplevelser bliver uden tvivl gourmet-middagen, som skal nydes med 180 graders udsigt til farvestrålende fisk i den berømte Ithaa undervands-restaurant, der ligger 5 meter under havets overflade – en helt unik oplevelse!

Conrad Maldives er kåret til et af verdens bedste resorts, hvor beliggenheden er unik, servicen i top og stemningen totalt afslappet!

I alt 1 fantastisk partner

Conrad Maldives

Maldives
7 dage
Fly København – Male, på businessclassVandflyver mellem Male og Conrad Rangali tur/retur7 nætter i Premier water villa inkl. morgenmadHalvpensionMiddag i Ithaa undervandsrestaurant Dream Island excursionWhale shark excursion
2 personer
Forbehold for udsolgte datoer på både fly og resortet

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2701

149,00
Drømmerejsen
200.000,-
kr.149
200.000,-