Drive In Golf
Fri golf og amerikansk minigolf i Ølstykke

Vil du gerne nyde en dag i skønne grønne omgivelser mens du kobler af fra en stressende hverdag?

Så skulle du besøge Linnebjerg Golf i Ølstykke. Anlægget åbnede d. 1. juli 2006 og har haft stor succes lige siden. Her er udfordringer for både den øvede golfer og for nybegynderen. Hos Linnebjerg Golf er der mulighed for leje af udstyr, hvis ikke du har investeret i det endnu.   

På anlægget er der blevet etableret en driving range med 21 parallelle udslagssteder, indspilningsbunkers, en putting green, 9 træningshuller fra 75 meter og op til 235 meter, samt en 9-hullers amerikansk minigolfbane. 

Hvad enten du vil spille golf, træne dine slag, give dig i kast med det populære amerikanske minigolf eller bare tilbringe en hyggelig og afslappende dag med familie og venner, så er Drive In Golf lige oplevelsen for dig.

I alt 1 fantastisk partner

Linnebjerg Golf

Ølstykke
Fri udstyr, fri bolde, fri golf og amerikansk minigolf
1 person
Ved personer under 16 år er der et tillæg på 100 kroner

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1590

149,00
Drive In Golf
200,-
kr.149
200,-

*