Det store kolde bord for 2
Grøftens store kolde bord med lækkerier

Grøften har været restaurant i Tivoli i hele 144 år. Oprindeligt hed stedet Teater Caféen, men caféen fik dog hurtigt det mere folkelige kælenavn ”Grøften” på grund af dens placering i en lille lavning.

 

Grøftens historie er spækket af finurligheder. Den lille café var stamsted for Pantomimeteatrets skuespillere, samt Tivolis musikere stort set fra første dag af. På det givne tidspunkt serverede Madam Meyer, den oprindelige ejer, varme pølser til gæsterne og veltiltrængte øl til Pjerrot gennem en lille hemmelig låge før og efter forestillinger.

Ydermere skulle én af Grøftens stamgæster, Palle Huld, have været den oprindelige inspiration for den populære belgiske tegneseriefigur TinTin.

 

Der har med sikkerhed været mange spændende besøgende hos den hyggelige café, der søgte noget af den velkendte hygge og atmosfære, som stadig kan føles i caféen den dag i dag.

 

Med dette gavekort får I 2x Det Store Kolde Bord med bl.a. røget laks, tatar, svinemørbradbøffer og hønsesalat, 2x halv liters fadøl samt 2cl snaps.

Så længe det tager jer at nyde den lækre mad
2x Det Store Kolde Bord, 2x 50 cl fadøl og 2 cl snaps, hjemmelavet nougatkransekage, kaffe/te ad libitum
For 2 personer
Gavekortet gælder for 2 personer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 3888

149,00
Det store kolde bord for 2
1.299,-
kr.149
1.299,-