Den perfekte kærlighedsgave - ham
Massage, badetempel og lapdance af dig
Den perfekte kærlighedsgave - ham

Har du fundet manden i dit liv? Den eneste ene? Og ønsker du at fortælle ham, at han er noget helt særligt og betyder rigtig meget for dig?

Så har du her muligheden for at give ham en dag med ren luksus og forkælelse - og en overraskelse, han sent vil glemme.

Vi starter op med en times skøn massage til ham, udført af en dygtig, uddannet massør, som lægger grunden for en dag i velværens og afslapningens tegn.

Mens han får massage, får du i al hemmelighed en danselektion i sensuel dans (lapdance) hos en professionel danseinstruktør. Instruktøren hjælper dig med at finde den sensuelle og legende side frem i dig, giver dig fif og idéer til en dans, som udtrykker din personlighed. Du kommer til at føle dig smuk, sensuel og uimodståelig og får en stor lyst til at vise den skønne kvinde, som du er frem.

Efter massagen får I begge adgang til et smukt og hyggeligt badetempel. Her venter både chokoladefondue og champagne på køl, som I kan nyde, mens I slapper af i et dejligt, lunt boblebad.
 
Den helt store overraskelse kommer, når du beder ham om at sætte sig på en stol, og begynder at danse for ham, og viser ham de smukke bevægelser, du har lært tidligere på dagen.

Du kan være sikker på, at det bliver en oplevelse han aldrig vil glemme og et skønt minde, han kan vende tilbage til igen og igen.

Den ultimative kærlighedserklæring - tør du give ham den?

Ca. 2 timer
1 times massage Adgang til boblebad i smukt badetempel Chokoladefondue og champagne Hemmelig overraskelse
For 2 personer - MANDEN - den eneste ene! Og kvinden, der har lyst til at fortælle, ham det!
Alder: Min. 16 år Lap dance er hverken strip eller pornografisk dans, men smuk, sensuel dans I gavekortbeskrivelsen vil dagens aktiviteter være en hemmelighed, da de jo ikke skal afsløres for modtager

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1749

149,00
Midlertidig udgået produkt