Den Blå Planet - Entré barn
Et børnevenligt akvarium i verdensklasse

Om Den Blå Planet - Entré barn

Fra de nuttede havoddere fra Alaska, til glubske hammerhajer fra det eksotiske koralrev og sultne piratfisk fra Amazonas. Som Nordeuropas største akvarium er Den Blå Planet hjem for tusindvis af fisk og havdyr fra hele verden. Her kan i komme helt tæt på dyrene: I kan se hajerne blive fodret, røre ved fisk og søstjerner eller høre skøre historier fra dybet, når vores dygtige fortællere underholder om havets forunderlige verden. Alt dette iblandt 49 akvarier med over 7 millioner liter vand.

Den Blå Planet har også en stor vandlegeplads med sjov for landkrabber i alle aldre. Her kan børn få større forståelse for vand gennem fysisk aktivitet og samarbejde. Så slip den indre vandhund løs og giv den fuld gas med pumperne og sluserne. I kan også prøve kræfter med den mere traditionelle legeplads med klatrestativer, armgang og rutchebane.


På Den Blå Planet er det desuden muligt at låne en klapvogn, og på Spisestedet ØST kan I købe mad til alle aldre – også de mindste.

Den Blå Planet har åbent alle dage året rundt inklusive helligdage i følgende tidsrum:

Mandag: 10:00 – 21:00
Tirsdag – søndag: 10:00 – 17:00

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

I alt 1 fantastisk partner

Den Blå Planet

Kastrup

godt at vide

Varighed:
Billetten gælder hele dagen inden for Den Blå Planets åbningstid.
Inklusive:
Adgang til Den Blå Planet samt eventuelle aktiviteter og særudstillinger på besøgsdagen.
Gyldig for:
Gavekortet gælder for et barn i alderen 3-11 år.
Vigtig info:
Medbring dit gavekort til Den Blå Planet, da det gælder som betaling.

Tidligere anmeldelser

Israa
I dag er det enlig første gang jeg skal til Den blå planet. Jeg glæder mig selv om jeg ikke ved hvad der er som oplevelser. Mine veninder fortalte mig at der er dyr. Fisk, blæksprutte og haj tror jeg. Jeg skal sammen med min klasse da det er min fødselsdags gave. Det er den bedste gave. Jeg fik det præcis det jeg ønskede. Jeg har altid drømt om at gå til Den blå planet. Det ligger i Kaastrup. Tusind tusind tusind tak til dem som har lavet Den blå planet og som har fundet på det smukke navn: Den blå planet. Og til dem der har været i Den blå planet.

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
95,-
kr.149
Den Blå Planet - Entré barn
95,-