Den Blå Planet - Entré barn
Et børnevenligt akvarium i verdensklasse

Fra de nuttede havoddere fra Alaska, til glubske hammerhajer fra det eksotiske koralrev og sultne piratfisk fra Amazonas. Som Nordeuropas største akvarium er Den Blå Planet hjem for tusindvis af fisk og havdyr fra hele verden. Her kan i komme helt tæt på dyrene: I kan se hajerne blive fodret, røre ved fisk og søstjerner eller høre skøre historier fra dybet, når vores dygtige fortællere underholder om havets forunderlige verden. Alt dette iblandt 49 akvarier med over 7 millioner liter vand.

Den Blå Planet har også en stor vandlegeplads med sjov for landkrabber i alle aldre. Her kan børn få større forståelse for vand gennem fysisk aktivitet og samarbejde. Så slip den indre vandhund løs og giv den fuld gas med pumperne og sluserne. I kan også prøve kræfter med den mere traditionelle legeplads med klatrestativer, armgang og rutchebane.


På Den Blå Planet er det desuden muligt at låne en klapvogn, og på Spisestedet ØST kan I købe mad til alle aldre – også de mindste.

Den Blå Planet har åbent alle dage året rundt inklusive helligdage i følgende tidsrum:

Mandag: 10:00 – 21:00
Tirsdag – søndag: 10:00 – 17:00

I alt 1 fantastisk partner

Den Blå Planet

Kastrup
Billetten gælder hele dagen inden for Den Blå Planets åbningstid.
Adgang til Den Blå Planet samt eventuelle aktiviteter og særudstillinger på besøgsdagen.
Gavekortet gælder for et barn i alderen 3-11 år.
Medbring dit gavekort til Den Blå Planet, da det gælder som betaling.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 2996

149,00
Midlertidig udgået produkt