Den Blå Planet - Årskort voksen

Med et årskort til Den Blå Planet får du fri entré på Nordeuropas største akvarium 365 dage om året og adgang til prisbelønnet arkitektur samt forunderlige oplevelser fra havets univers. Oplev tusindvis af fisk fra hele verden, hør vores fortælleres fascinerende historier om dybets skabninger eller tag ungerne med i røre-bassinet, hvor I kan få direkte kontakt med rokker og søstjerner.

Du får samtidig mulighed for at opleve akvariet uden for normal åbningstid. Vi holder nemlig særåbent for alle med årskort hver lørdag kl. 9.00 – 10.00, hvor du kan opleve akvariet vågne. Måske er du heldig at se en dykker i akvarierne eller dyrepassere i gang med morgenrutinen.

Med et årskort har du desuden ubegrænset adgang til Den Blå Planets mange kulturelle tilbud. Hør spændende foredrag om livet i dybet eller kom til i Blå Mandage, der byder på stemningsfyldte jazzkoncerter en gang om måneden. På Blå Mandage kan du invitere en gæst med kvit og frit, så I sammen kan opleve den særlige stemning ved akvarierne og slutte aftenen med et glas vin eller en øl i Spisestedet ØST, der byder på en unik udsigt over Øresund.

I alt 1 fantastisk partner

Den Blå Planet

Kastrup
Årskortet gælder 365 dage om året i hele åbningstiden.
Adgang til Den Blå planet for én person i ét år.Gratis fish & chips på din fødselsdag.10 % rabat i Spisehuset ØST.10 % rabat i butikken.15 % rabat på entrebilletten til danske akvarier og zoologiske haver.Inviter gratis en ven med på Blå Mandage fra kl. 17.00-21.00.Oplev Den Blå Planet vågne på lørdage fra kl. 09.00.Invitation til særarrangementer.Adgang via Fast Track.
Et voksenårskort gælder for personer mellem 12 og 65 år.
Medbring dit gavekort til Den Blå Planet, da det gælder som betaling.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3010

149,00
Den Blå Planet - Årskort voksen
316,- 395,-
kr.149
316,-