+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Den Blå Planet - Årskort barn

Få fri adgang til Den Blå Planet året rundt

Om Den Blå Planet - Årskort barn

Med et årskort til Den Blå Planet får du fri entré på Nordeuropas største akvarium 365 dage om året med adgang til hurtige hammerhajer, rolige rokker og tusindvis af andre fisk og havdyr, der fascinerer og fortryller.

Du får samtidig mulighed for at opleve akvariet uden for normal åbningstid. Vi holder nemlig særåbent for alle med årskort hver lørdag kl. 9.00 – 10.00, hvor du kan opleve akvariet vågne.

Med et årskort har du desuden ubegrænset adgang til Den Blå Planets mange aktiviteter og tilbud. Overvær de daglige fodringer af sultne piratfisk og nuttede havoddere, hør vores fortællere dyste på skæv viden og skøre historier fra havet eller vær med, når vi arrangerer særlige aktiviteter for børn og barnlige sjæle i ferier og højtider.

En aften om måneden kan du invitere en gæst med gratis, så I sammen kan gå på opdagelse blandt akvarierne og måske slutte aftenen på Spisestedet ØST, der serverer mad til alle aldre.

Hvor kan jeg benytte mit gavekort?

Viser i alt 1 fantastisk partner

Den Blå Planet

Kastrup

godt at vide

Varighed:
Årskortet gælder 365 dage om året i hele åbningstiden.
Inklusive:
Adgang til Den Blå planet for ét barn (i alderen 3-11 år) i ét år.Gratis fish & chips på din fødselsdag.10 % rabat i Spisehuset ØST.10 % rabat i butikken.15 % rabat på entrebilletten til danske akvarier og zoologiske haver.Inviter gratis en ven med på Blå Mandage fra kl. 17.00-21.00.Oplev Den Blå Planet vågne på lørdage fra kl. 09.00.Invitation til særarrangementer.Adgang via Fast Track.
Gyldig for:
Gavekortet er gyldigt for 1 barn i alderen 3-11 år. Børn under 3 år kommer gratis ind.
Vigtig info:
Medbring dit gavekort til Den Blå Planet, da det gælder som betaling.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 275,-
kr.149
Den Blå Planet - Årskort barn
Total: 275,- Total:
bottom: 140,