Cykeltaxa gennem København
Se København på en helt særlig måde
Cykeltaxa gennem København

Tag på en sightseeingtur for 2 personer gennem Københavns gader med cykeltaxa. Nyd den hyggelige tur hvor chaufføren gør stop undervejs og fortæller historier.

 

Se f.eks. de nye broer, en gammel baggård, hvor H.C. Andersen blev inspireret til at skrive sine eventyr, vagtskiftet på Amalienborg, hvor og hvorfor den store brand i 1795 startede eller noget I selv ønsker at opleve.

Turen starter enten på Rådhuspladsen, i Nyhavn eller ved en af Metrostationerne og ruten kan planlægges i samarbejde med Københavns Cykeltaxa eller med chaufføren.

 

Man kan have to børn under 8 år med på turen. Der er mulighed for at køre med flere cykeltaxaer, hvis man er en større familie. Turen kan forlænges efter aftale med Københavns Cykeltaxa.

 

Læs mere på www.cykeltaxa.dk 

I alt 1 fantastisk partner

Cykeltaxa.dk

Brøndbyvester
1,5 times sightseeing tour
1½ times sightseeingtur for 2 personer med cykeltaxa i København. Dansktalende guide/chauffør, som gør stop undervejs og fortæller historier.
For 2 personer
Man kan have to børn under 8 år med på turen. Der er mulighed for at køre med flere cykeltaxaer, hvis man er en større familie. Turen kan forlænges efter aftale med Københavns Cykeltaxa. Der kan max anvendes 3 gavekort på én gang.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 4108

149,00
Cykeltaxa gennem København
500,-
kr.149
500,-