Cruise i klassisk amerikanerbil
Champagne og sightseeing i København

Oplev København på ægte amerikansk manér sammen med dine venner. Med denne oplevelse bliver du kørt rundt i den smukke hovedstad i en klassisk amerikanerbil. Der er plads til op til 5 personer i bilen, så I sammen kan cruise rundt beundre alle de smukke seværdigheder i København, som Amalienborg, Operahuset, Marmorkirken, Christiansborg, Børsen og meget mere. Turen varer en time og der vil både være champagne og vand. Bilen vil blive ført af en professionel chauffør, så I ikke behøver at gøre andet end at hygge jer og nyde den fine udsigt og oplevelsen af at køre i en ægte amerikansk klassiker.

Er der en bestemt begivenhed der skal fejres, mangler du en anderledes gave eller kunne du blot tænke dig opleve det bedste af København fra en klassisk amerikanerbil, så dette den helt rigtige oplevelse.

I alt 1 fantastisk partner

Copenhagen Classic Cruise

Rødovre
1 time
1 times sightseeing i klassisk amerikanerbil i København, 1 champagne og vand
Op til 5 personer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3755

149,00
Cruise i klassisk amerikanerbil
1.499,-
kr.149
1.499,-