Croquis & Drinks med ARTNSIPS
ARTNSIPS.COM -Kunst med et socialt twist

Har du aldrig prøvet at tegne en nøgen model før? Så har du her chancen for at udforske din kreativitet, mens du nyder din favorit drink og får en fed oplevelse!

 

De nøgne mandlige og kvindelige croquis modeller vil indtage skiftende positurer, mens den professionelle kunstner guider dig på en 1,5-2 timers kunstnerisk rejse rundt på de smukke kroppe.

 

Tegn din egen fortolkning af den nøgne krop! All bodies are beautiful <3

 

Arrangementet er for alle. Ingen erfaring eller kunstnerisk baggrund er nødvendig. Kom og prøv noget nyt og sjovt! Nip til din yndlings drink og skab din egen kunst.

 

ARTNSIPS inviterer til en sjov og anderledes aften i byen!

I alt 1 fantastisk partner

ARTNSIPS

København
2 timers croquis event hvor du vil blive guidet af en professionel kunstner
Live mandlige og kvindelige modeller - Vejledning af professionel kunstner, som vil dele sjove instruktioner, alle kan følge - Alt nødvendigt materiale: skitsepapir, tegnebræt samt blyanter/stifter - 1 drink - en unik og sjov aften
Denne oplevelse er for alle der ønsker en sjov og anderledes aften med masser af inspiration. Gavekortet kan være gyldigt for 1 eller 2 personer alt efter hvad man vælger - minimum 18 år
Der vil være nøgne kvindelige og mandlige modeller til stede - Book i god tid - Oplevelsen starter præcis på tidspunktet, så kom i god tid og få en god plads - Du får 1 drink, yderligere drikkevarer kan købes på stedet - Du skal være minimum 18 år for at deltage - Husk at medbringe dit gavekort, da det gælder som betaling

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3485

149,00
Croquis & Drinks med ARTNSIPS
365,-
kr.149
365,-