Comwell Hotels
Afslappende weekendtur eller en overdådig middag? Valget er dit
Comwell Hotels

Om Comwell Hotels

Står du og mangler gaven til personen, der har alt, til brudeparret eller til én du holder af? Så er et gavekort til Comwell den perfekte gave. En gave der skaber minder, forkælelse, fordybelse, nye horisonter og ikke mindst glæde.

 

Nyd en afslappende oplevelse på et af Comwells enestående hoteller i Danmark, hvor I selv kan vælge, hvad I ønskerat bruge gavekortets værdi til.*

 

Comwells 14 hoteller er centralt beliggende i de pulserende storbyer og i rolige, naturskønne omgivelser i de mindre byer. Hvert hotel har sit eget særpræg og tilbyder et væld af oplevelser. Fælles for dem alle er, at kvaliteten er i højsædet, og at I vil fået minde for livet. 

 

I kan for eksempel bruge gavekortet til en hyggelig weekendtur med overnatning eller en overdådig middag på hotellernes restauranter.

 

*Gælder ikke spa-behandlinger.

godt at vide

Varighed:
En hyggelig aften eller en overnatning
Inklusive:
Vælg frit din oplevelse for gavekortets værdi
Gyldig for:
1-2 personer
Vigtig info:
Husk at aktivere gavekortet på www.GoDream.dk

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
999,-
kr.149
Comwell Hotels
999,-