+2 millioner har prøvet vores oplevelser

Comwell Hotels - Spar 15%

Mindre hverdag og total afslapning

Der skal oftest ikke så meget til for at lade energidepoterne op igen. Det kan f.eks. være med en miniferie på et af Comwells hoteller eller læn dig godt tilbage i spaen på Comwell Borupgaard. Nyd det luksus, det er at sætte dig til bords uden at skulle tænke på opvasken. Få en god nats søvn og vågn op til den lækreste morgenbuffet. Du vender tilbage til hverdagen med lidt mere ro i krop og sjæl.

For nej, du vil ikke fortryde, at du tager på et dejligt hotelophold og forkæler dig selv - eller en, som du holder af. Det tør vi godt love dig.

Hvornår har du sidst fortrudt, at du har skabt dejlige minder for dig selv eller andre? Nej, vel!

Så er det godt, at Comwell hotellerne står klar til at give dig eller en du holder af en dejlig oplevelse bestående af meget mindre hverdag og masser af forkælelse.

Lige nu kan du spare 15% på to fantastiske Comwell-oplevelser. Tag på en 3-dages miniferie eller nyd et lækkert spaophold på Borupgaard og spar mange penge.

Tilbuddet gælder t.o.m. onsdag d. 26. december 2018 og kun ved køb online på godream.dk. Rabatten vil automatisk blive fratrukket. Beløbet kan ikke kombineres med andre rabatter, ved ombytning af gavekort eller ved brug af åbent gavekort.

2 Vare(r)

bottom: 140,