Cold Hawaii Surf
Kursus i surfing på den helt klassiske måde – i Danmark
Cold Hawaii Surf

Som noget helt unikt kan du nu lære at mestre et klassisk surfboard, uden at skulle rejse langt væk.

 

I havet ved Klitmøller går bølgerne højt. Så højt at du kan surfe på ægte vis uden sejl og kite, som de gør det f.eks. på Hawaii. På surfskolen i Klitmøller kan du nu få lov til at prøve kræfter med surfing på Nordsøens brusende bølgetoppe.

 

Dygtige, internationale surfinstruktører med erfaring fra gode surfsteder i hele verden står klar til at vise dig, hvordan du behersker dit surfboard. Du får træning og masser af viden om både sikkerhed og surfteknik.

 

Du får en begynderlektion på 2 timer. Lektionen starter med 15 minutters basisteori og 15 minutters stræk og opvarmning, inden det går løs på bølgerne.

 

Eller 2 lektioner af 2 timer.

 

Alle lektioner foregår ved professionelle instruktører, og surfboards, støvler og våddragter står til fri rådighed også mellem lektionerne.

 

Valget vil fremgå af gavekortet.

 

Rid på en bølge af sjov og fryd!

 

Giv dette fantastiske gavekort til bror, søster, far, kæreste eller dig, der gerne vil opleve den fantastiske følelse, det er, når du pludselig mestrer at ride på bølgerne.

I alt 1 fantastisk partner

Cold Hawaii Surf Camp and School

Klitmøller, Thisted
Enkeltlektion: 2 timer
Vejledning og undervisning ved professionelle instruktører Dragter, boards og al udstyr til din surfing er inkluderet
Alle der har lyst til at prøve kræfter med bølger på surfboardAlder: Fra 8-60 år (Børn under 18 år skal have forældre/værges underskrift for at deltage) Fysik: Begynderkursus Oplevelsen kræver ingen forhåndskundskaber, men en nogenlunde fysik
Forbehold: Ved meget dårlige vejrforhold, kan det blive nødvendigt at aftale en ny tid Forsikring: Kurset er ikke forsikret - tjek egen ansvars- og ulykkesforsikring Ved ankomst skal den enkelte deltager underskrive papir om kendskab til kursets forsikringsforhold samt erklæring på, at han/hun kan svømme Undervisning foregår af både kvalitets- og sikkerhedsårsager i hold med max. 5 deltagere pr. instruktør Undervisning kan foregå på både dansk og engelsk

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1864

149,00
Cold Hawaii Surf
449,-
kr.149
449,-