Cold Hawaii Surf

Kursus i surfing på den helt klassiske måde – i Danmark

Cold Hawaii Surf

Lagerstatus: På lager

149,00
Tilvalg
Total: 350,-
kr.149
Cold Hawaii Surf
Total: 350,- Total:
Payment icons
Cold Hawaii Surf

Som noget helt unikt kan du nu lære at mestre et klassisk surfboard, uden at skulle rejse langt væk.

 

I havet ved Klitmøller går bølgerne højt. Så højt at du kan surfe på ægte vis uden sejl og kite, som de gør det f.eks. på Hawaii. På surfskolen i Klitmøller kan du nu få lov til at prøve kræfter med surfing på Nordsøens brusende bølgetoppe.

 

Dygtige, internationale surfinstruktører med erfaring fra gode surfsteder i hele verden står klar til at vise dig, hvordan du behersker dit surfboard. Du får træning og masser af viden om både sikkerhed og surfteknik.

 

Du får en begynderlektion på 2 timer. Lektionen starter med 15 minutters basisteori og 15 minutters stræk og opvarmning, inden det går løs på bølgerne.

 

Alle lektioner foregår ved professionelle instruktører, og surfboards, støvler og våddragter står til fri rådighed også mellem lektionerne.

 

Rid på en bølge af sjov og fryd!

 

Giv dette fantastiske gavekort til bror, søster, far, kæreste eller dig, der gerne vil opleve den fantastiske følelse, det er, når du pludselig mestrer at ride på bølgerne.

Enkeltlektion: 2 timer
Vejledning og undervisning ved professionelle instruktører Dragter, boards og al udstyr til din surfing er inkluderet
Alle der har lyst til at prøve kræfter med bølger på surfboardAlder: Fra 8-60 år (Børn under 18 år skal have forældre/værges underskrift for at deltage) Fysik: Begynderkursus Oplevelsen kræver ingen forhåndskundskaber, men en nogenlunde fysik
Forbehold: Ved meget dårlige vejrforhold, kan det blive nødvendigt at aftale en ny tid Forsikring: Kurset er ikke forsikret - tjek egen ansvars- og ulykkesforsikring Ved ankomst skal den enkelte deltager underskrive papir om kendskab til kursets forsikringsforhold samt erklæring på, at han/hun kan svømme Undervisning foregår af både kvalitets- og sikkerhedsårsager i hold med max. 5 deltagere pr. instruktør Undervisning kan foregå på både dansk og engelsk

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes