Cocktailkursus

Cocktailkursus

Lagerstatus: På lager

149,00
Total: 700,-
kr.149
Cocktailkursus
Total: 700,- Total:
Payment icons
Cocktailkursus

Hvorfor smager min mojito ikke som den gør i byen og hvor kan jeg egentlig købe alle de smarte ingredienser som cocktailbarerne bruger i deres cocktails?

Kunne du godt tænke dig lidt tricks til hvordan du kan agere bartender derhjemme og servere lækre cocktails for dine venner? Og hertil tilbringe nogle sjove og lærerige timer i hjertet af København sammen med andre glade mennesker- så er dette cocktailkursus lige noget for dig.

Dette cocktailkursus har fokus på at skabe nye smagsoplevelser – og give indblik i, hvorfor de forskellige produkter kombineres og synergieffekterne imellem disse.

Oplev nogle fantastiske timer i cocktailens univers, hvor vores kompetente bartendere underholder med sjove og lærerige historier om spiritusser samtidig med, at de vil sørge for, at du får et gastronomisk indblik i denne smagsfulde verden og opskrifter med hjem, så du kan brillere næste gang du har gæster.

3 timerProgram: * Velkomst og barens signatur cocktail* Kort gennemgang af cocktailens opbygning og historie* Introduktion til barudstyr og teknikker* Gæsterne inviteres på skift bag baren for at lave fortryllende cocktails* Gennemgang af cocktailtyper – Smagning af disse* Fif til indkøb
5 cocktails til hver gæst – derudover opskrifter med hjem.
Alle med en indre bartender, som venter på at blive sluppet fri.Gælder for 1 person.
Lad bilen stå hjemme – efter 5 cocktails er det ikke forsvarligt at køre bil. Toilet på 1.sal, så svære forhold for handicappede.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Print-selv Gavekort

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

Send Gaveæske med fotoramme

Er du mere til det enkle look, så kan vi også lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes