Co-driver i sportsvogn på bane
Kør i en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller Audi

Er du en af dem, der vender dig i dyb fascination, når du ser en flot superbil glide forbi? Kunne du tænke dig selv at sidde i den?

Nu har du chancen for at få en vild oplevelse på passagersædet i en sportsbil. Vi tilbyder co-driver ture i en Ferrari 458, Lamborghini Huracan Spyder, Audi R8 eller Porsche 911 S Turbo.

 

AUDI R8

Motor: 4.2L V8
HP: 420
Topfart: 301 km/t.
0-100: 4.2 sek.

Beskrivelse: R8’eren er AUDI's flagskib og ultimative racer, som, med sit flotte design og tyske teknik, er en gennemført sportsvogn, der kan sikre en sjov kørselsoplevelse for selv den mest kræsne bilentusiast.

 

PORSCHE 911 S Turbo

Motor: V6
HP: 560
Topfart: 311 km/t.
0-100: 2.9 sek.

Beskrivelse: Porsche er tit blevet rost for dens sublime køreegenskaber, og har igen og igen bevist, at man mod al fysik kan bygge en superbil med motoren placeret bagerst i bilen.

 

LAMBORGHINI HURACAN SPYDER

Motor: 5.0L V10
HP: 610
Topfart: 325 km/t.
0-100: 3.2 sek.

Beskrivelse: Lamborghini er et bilmærke, som laver nogle af verdens bedste fuldblods-racerbiler til både gade og bane. Her har du chancen for at få en tur i et kraftskib, som i den grad har nok hestekræfter til at trække smilebåndet opad.

 

FERRARI 458 ITALIA

Motor: 4.5L V8
HP: 570
Topfart: 325 km/t.
0-100: 3.4 sek.

Beskrivelse: En af Ferraris mest omtalte biler. Den er blevet rost til skyerne for dens sublime køreegenskaber og hurtige acceleration, der har resulteret i, at den lille røde gokart sikrer en god oplevelse hver gang.

 

Beskrivelse: Et uhyre med 4 hjulstræk. Her er en maskine, som er skabt til at presse organerne så langt tilbage i kroppen som muligt, når speederen bliver trykket i bund og alle 631 heste brøler afsted som en torden fra den store V12-motor.

 

I alt 1 fantastisk partner

P1 Apex

- København, Odense og Aarhus
4 omgange på bane
Køretur som passager i en Ferrari, Lamborghini, Audi eller PorscheBilen styres af erfaren instruktørKøreturen finder sted på professionelle bane på Sjællandsringen eller Jyllandsringen. Turen omfatter 4 omgange på banen.
1 person Alder:Fra 10 årBørn under 18 skal være med voksen
Hastigheden kan afhænge af vejrforholdene

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 2620

149,00
Co-driver i sportsvogn på bane
1.295,-
kr.149
1.295,-