Chokolademassage
Dekadent massage med varm chokolade og lavasten
Chokolademassage

Nyd en skøn full-body massage med noget så lækkert som chokolade. Ved denne dejlige behandling for alle sanser bliver du først masseret med varme lavasten*. Herefter hældes en velduftende chokoladeblanding ud over din krop, og du får en dybdevirkende massage, der stimulerer din hud og får dine muskler til at slappe helt af.

Undervejs i behandlingen får du igen og igen hældt ny, varm chokolade over dig, så dine muskler ikke bliver kolde, og du kan hele tiden nyde den helt igennem uimodståelige aroma fra chokoladen.

Hos nogle partnere vil behandlingen blive gennemført med en creme udvundet af chokoladebønnen, den har samme egenskaber som den flydende chokolade, men sviner mindre.

Chokolade har en fantastisk beroligende effekt på huden. Ved massage med chokolade bliver huden både blødgjort, fugtet optimalt og stimuleret til at slappe af. Samtidig afgiver chokolade en række sunde stoffer og indeholder bl.a. store mængder endorfiner, der forbindes med følelsen af lykke.

Efter massagen strækkes du i nakke og skuldre.

Himmelsk velvære – som alle fortjener at opleve!

*Ikke alle steder tilbyder massage med lavasten

I alt 5 lokationer

Skønhedsklinikken B. Danefeldt

Frederikssund

CanaryMassage Ivan & Carly

København K

Relax Massage

Køge

FairMassage - Nyborg

Nyborg

Unique Clinique

Slagelse
min 60 minutter
Chokolademassage med varme lavasten
Alle der vil opleve lækker og velduftende forkælelse
Behandlingen foregår på klinik ved professionelt og uddannet personale Det er muligt at få chokolademassage for par (kun Frederikssund), hvor man bliver behandlet samtidig - forudsætter køb af to gavekort

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1846

149,00
Chokolademassage
549,-
kr.149
549,-