Chokoladekursus
Hvordan man laver sine egne fyldte chokolader

Tag med på et helt igennem uimodståeligt kursus i hvordan du laver dine egne chokoladefristelser. Smag, duft og lær om den gode chokolades egenskaber og fremstilling af kvalitetschokolade - Få dine egne fine håndlavede chokolader med hjem.

 

Alene duften, når du træder ind ad døren til dette kursus, er nok til at gøre enhver lækkersulten. Lokalet er nemlig fyldt med den skønneste chokolade og lækkert tilbehør.

 

En professionel chokoladefremstiller fortæller om chokoladen, hvordan den bliver til, og hvordan man kender forskel på chokoladens kvalitet, imens du smager på forskellige chokolader. Bagefter får du lov at kaste dig ud i arbejdet med de fristende ingredienser.

 

Chokoladen tempereres, og du er selv med til at fremstille det dejlige fyld, der indgår i chokoladerne. Undervejs skal du selvfølgelig også smage på varerne. Når alle de flotte chokoladestykker er færdige, får du lov at tage himmelmundfuldene med hjem i en smuk indpakning.

 

En eksklusiv chokoladeoplevelse for alle søde lækkermunde. Uhmm!

I alt 1 fantastisk partner

Chokoman

København Ø
3 timer
Undervisning ved professionel chokoladefremstiller på Østerbro i København. Historien om chokoladens fremstilling og egenskaber. Praktisk undervisning i at lave dine egne fyldte chokolader. Smagninger undervejs. Noget af alt det lækre med hjem.
1 person med hang til chokolade og det søde liv
Kurset foregår på hold med 10-20 personer. Alle materialer og ingredienser til kurset er inkluderet i prisen.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

<b>Vi leverer desværre ikke gavekort i kuvert i øjeblikket.</b>

ID 1744

149,00
Chokoladekursus
450,-
kr.149
450,-