Chokoladekursus
Hvordan man laver sine egne fyldte chokolader

Om Chokoladekursus

Tag med på et helt igennem uimodståeligt kursus i hvordan du laver dine egne chokoladefristelser. Smag, duft og lær om den gode chokolades egenskaber og fremstilling af kvalitetschokolade - Få dine egne fine håndlavede chokolader med hjem.

 

Alene duften, når du træder ind ad døren til dette kursus, er nok til at gøre enhver lækkersulten. Lokalet er nemlig fyldt med den skønneste chokolade og lækkert tilbehør.

 

En professionel chokoladefremstiller fortæller om chokoladen, hvordan den bliver til, og hvordan man kender forskel på chokoladens kvalitet, imens du smager på forskellige chokolader. Bagefter får du lov at kaste dig ud i arbejdet med de fristende ingredienser.

 

Chokoladen tempereres, og du er selv med til at fremstille det dejlige fyld, der indgår i chokoladerne. Undervejs skal du selvfølgelig også smage på varerne. Når alle de flotte chokoladestykker er færdige, får du lov at tage himmelmundfuldene med hjem i en smuk indpakning.

 

En eksklusiv chokoladeoplevelse for alle søde lækkermunde. Uhmm!

godt at vide

Varighed:
3 timer
Inklusive:
Undervisning ved professionel chokoladefremstiller. Historien om chokoladens fremstilling og egenskaber. Praktisk undervisning i at lave dine egne fyldte chokolader. Smagninger undervejs. Noget af alt det lækre med hjem.
Gyldig for:
1 person med hang til chokolade og det søde liv
Vigtig info:
Kurset foregår på hold med 10-20 personer. Alle materialer og ingredienser til kurset er inkluderet i prisen.

Tidligere anmeldelser

Nienette
Det var et super godt kursus hvor man virkelig lærte noget. Læreren var super dygtig og kunne sit kram ,både idet at han vidste alt Om chokolade men han var også god til at alle fik lov til lave noget. Mange hilsner Ninette
Krista Jacobsen
Det var en sjov søndag formiddag og resultatet var over al forventning.
Marianne Honoré
Hej Et rigtig godt chokoladekursus i Søndersø lørdag den 25.august.Vi fik lov at lave flere forskellige varianter og fik en masse smagsprøver undervejs.Vi fik alt hvad vi lavede med hjem plus opskrifter, så vi selv kan gå i gang.Et kursus jeg varmt kan anbefale. Venlig hilsen Marianne
Jannie Hansen
Dejlig oplevelse og resultatet var over alt forventning.
Lone Grønborg Sørensen
Dejlig oplevelse i Søndersø og god læremester som var intreserret i at give os en god oplevelse og lære os om chokoladens finurligheder, tak til Rik for at indvie os i disse. Kurset kan varmt anbefales.
Marianne Rasmussen
Chokoladekursus Blegdamsvej. Det var et virkelig udbytterigt kursus. Vi fik rigtig lært at temperere chokolade, som er alfa og omega for at kunne lave fyldte chokolader. Vi lavede forskellige skønne fyld, lærte hvordan man støber og om hvordan man pynter. Det hele foregik som et samarbejde forskellige grupper imellem og det var bare med at suge til sig. Jeg gik hjem med en pose flotte skønne chokolader, og med stort mod på at lave mine egne chokolader hjemme.
Maria
Det var et rigtig hyggeligt kursus, som sagtens kan anbefales. Man arbejder i grupper, og kan selv styre, hvor ens indsats skal gøre sig gældende. Det kan klart anbefales, at man kaster sig ud i at prøve det hele, så man får en god fornemmelse for, hvordan de forskellige ting skal gøres. Instruktøren gav en rigtig god fornemmelse af at arbejde med chokoladen og de andre råvarer, og jeg har bestemt fået blod på tanden til at prøve det af herhjemme.
Kaj
Hej Vi fik OPLEVELSEN i kobberbryllupsgave. Vi har glædet os til oplevelsen. Så blev det dagen. Afsted i bilen. Var der noget med forklæde?. Ups. det har vi glemt. Vi var i god tid, og ikke nået så langt, så tilbage og hente 2 stk. forklæder. Vi lagde ikke lige mærke til det lille hvide skilt i hækken. Og nu var der ikke god tid. Vi kom ind af døren 2 min. over tid. Her mødte vi en masse nye mennesker og "chokolademanden, instruktøren, direktøren, ejeren, Chokolatier". Vi fik ikke snakket meget, for oplevelsen skulle starte. Flink mand. Og vi fik alle udleveret forklæde og hue. Alle var engageret i projektet. Marcipan, hvid chokolade, lys chokolade, mørk chokolade, rom, cognac, chokolade til fyld, fløde og meget mere. Der var the, kaffe og vand til fri afbenyttelse. Det havde jeg nu ikke tid til, jeg skulle opleve. Vi havde 3 dejlige og spændende timer. Vi fik alle prøvet de forskellige processer. Og vi delte alt chokolade vi havde lavet. Nu vil jeg ikke fortælle mere!!!! Hvis der er interesse for søde sager og fremstilling af dem, så få jer den oplevelse!!! Hilsen Kaj Vissenbjerg
Kim Lauritzen
Godt kursus. God instruktør. God chokolade :-) Kan anbefales.
Mette Damgaard
Rigtig godt kursus. Man føler sig i trygge hænder og får lov at prøve alle dele af processen! Jeg føler mig i hvert fald klar til at gå igang med produktionen derhjemme efter kurset :)
Inge Kaltoft
Deltog på chokoladekursus den 14.3.13 i Kbh: Meget anbefalelsesværdigt kursus. Underviseren er meget erfaren og ved hvad han har med at gøre! Det var især den tekniske del, jeg fokuserede på og fik særdeles meget med hjem. Skønt at få mulighed for at afprøve teknikkerne på kurset og lære af hinanden. De opskrifter som fulgte med kurset, hvori der også indgår beskrivelser af temperering af chokoladen, samt især fremgangsmåden til at lave fyldte chokolader er meget værdifuldt for mig. Dejligt, at det var muligt at købe det rette udstyr på stedet, hvilket gør det lettere at komme i gang der hjemme. De første påskeægsskaller er lavet med succes. Inge K.
Arne Fischer
Dejlig eftermiddag med fedtede fingre og masser af smagsprøver også til at tage med hjem. Medlevende chokolademester i Søndersø.
Julie
Super god eftermiddag i godt selskab og med søde sager. Der var mange smagsprøver undervejs og sammen fik man lavet mange forskellige fyldte chokolader til at tage med hjem. Virkelig god oplevelse og hyggelig, snaksagelig instruktør. Kan KLART anbefales

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
450,-
kr.149
Chokoladekursus
450,-