• Gratis ombytning
  • Gratis levering
  • 2 ÅRS GYLDIGHED

Chokoladekursus

Hvordan man laver sine egne fyldte chokolader

Bestillingsoversigt

Lagerstatus: På lager

450,-
kr.450
Chokoladekursus
Pris i alt: 450,- Pris
Pris i alt: 450,-

Chokoladekursus

Tag med på et helt igennem uimodståeligt kursus i hvordan du laver dine egne chokoladefristelser. Smag, duft og lær om den gode chokolades egenskaber og fremstilling af kvalitetschokolade - og få dine egne fine, håndlavede chokolader med hjem.

Alene duften, når du træder ind ad døren til dette kursus, er nok til at gøre enhver lækkersulten. Lokalet er nemlig fyldt med den skønneste chokolade og lækkert tilbehør.

En professionel chokoladefremstiller fortæller om chokoladen, hvordan den bliver til, og hvordan man kender forskel på chokoladens kvalitet, imens du smager på forskellige chokolader. Bagefter får du lov at kaste dig ud i arbejdet med de fristende ingredienser.

Chokoladen tempereres, og du er selv med til at fremstille det dejlige fyld, der indgår i chokoladerne. Undervejs skal du selvfølgelig også smage på varerne. Når alle de flotte chokoladestykker er færdige, får du lov at tage himmelmundfuldene med hjem i en smuk indpakning.

En eksklusiv chokoladeoplevelse for alle søde lækkermunde. Uhmm!

14 dages fri returret 2 års gyldighed og
gratis ombytning
Gratis print-selv gavekort eller mulighed for tilkøb af flot gaveæske
  •   Beskrivelse  
  •   Inkluderer  
  •   Hvor  
  •   Anmeldelser  
Chokoladekursus

Tag med på et helt igennem uimodståeligt kursus i hvordan du laver dine egne chokoladefristelser. Smag, duft og lær om den gode chokolades egenskaber og fremstilling af kvalitetschokolade - og få dine egne fine, håndlavede chokolader med hjem.

Alene duften, når du træder ind ad døren til dette kursus, er nok til at gøre enhver lækkersulten. Lokalet er nemlig fyldt med den skønneste chokolade og lækkert tilbehør.

En professionel chokoladefremstiller fortæller om chokoladen, hvordan den bliver til, og hvordan man kender forskel på chokoladens kvalitet, imens du smager på forskellige chokolader. Bagefter får du lov at kaste dig ud i arbejdet med de fristende ingredienser.

Chokoladen tempereres, og du er selv med til at fremstille det dejlige fyld, der indgår i chokoladerne. Undervejs skal du selvfølgelig også smage på varerne. Når alle de flotte chokoladestykker er færdige, får du lov at tage himmelmundfuldene med hjem i en smuk indpakning.

En eksklusiv chokoladeoplevelse for alle søde lækkermunde. Uhmm!

VARIGHED
2 - 3 timer

INKLUSIV
* Undervisning ved professionel chokoladefremstiller
* Historien om chokoladens fremstilling og egenskaber
* Praktisk undervisning i at lave dine egne fyldte chokolader
* Smagninger undervejs
* Noget af alt det lækre med hjem

HVEM
1 person
TID
På fastsatte datoer
Bookinginformationer fås på www.oplevelsesgaver.dk/booking, når gavekortet er købt

STED
København Ø

VIGTIG INFO
Kurset foregår på hold med:
* 10-20 personer
* Alle materialer og ingredienser til kurset er inkluderet i prisen
* Forklæde skal medbringes
Julie
København
Super god eftermiddag i godt selskab og med søde sager. Der var mange smagsprøver undervejs og sammen fik man lavet mange forskellige fyldte chokolader til at tage med hjem.
Virkelig god oplevelse og hyggelig, snaksagelig instruktør.
Kan KLART anbefales

Arne Fischer
Klarup
Dejlig eftermiddag med fedtede fingre og masser af smagsprøver også til at tage med hjem. Medlevende chokolademester i Søndersø.

Inge Kaltoft
Kgs. Lyngby
Deltog på chokoladekursus den 14.3.13 i Kbh: Meget anbefalelsesværdigt kursus. Underviseren er meget erfaren og ved hvad han har med at gøre! Det var især den tekniske del, jeg fokuserede på og fik særdeles meget med hjem. Skønt at få mulighed for at afprøve teknikkerne på kurset og lære af hinanden. De opskrifter som fulgte med kurset, hvori der også indgår beskrivelser af temperering af chokoladen, samt især fremgangsmåden til at lave fyldte chokolader er meget værdifuldt for mig. Dejligt, at det var muligt at købe det rette udstyr på stedet, hvilket gør det lettere at komme i gang der hjemme. De første påskeægsskaller er lavet med succes.

Inge K.

Mette Damgaard
København
Rigtig godt kursus. Man føler sig i trygge hænder og får lov at prøve alle dele af processen! Jeg føler mig i hvert fald klar til at gå igang med produktionen derhjemme efter kurset :)


Kim Lauritzen
København S
Godt kursus. God instruktør. God chokolade :-) Kan anbefales.

Kaj
Vissenbjerg
Hej
Vi fik OPLEVELSEN i kobberbryllupsgave. Vi har glædet os til oplevelsen.
Så blev det dagen. Afsted i bilen. Var der noget med forklæde?. Ups. det har vi glemt.
Vi var i god tid, og ikke nået så langt, så tilbage og hente 2 stk. forklæder.
Vi lagde ikke lige mærke til det lille hvide skilt i hækken. Og nu var der ikke god tid.
Vi kom ind af døren 2 min. over tid. Her mødte vi en masse nye mennesker og "chokolademanden, instruktøren, direktøren, ejeren, Chokolatier".
Vi fik ikke snakket meget, for oplevelsen skulle starte. Flink mand.
Og vi fik alle udleveret forklæde og hue.
Alle var engageret i projektet. Marcipan, hvid chokolade, lys chokolade, mørk chokolade, rom, cognac, chokolade til fyld, fløde og meget mere.
Der var the, kaffe og vand til fri afbenyttelse. Det havde jeg nu ikke tid til, jeg skulle opleve.
Vi havde 3 dejlige og spændende timer. Vi fik alle prøvet de forskellige processer.
Og vi delte alt chokolade vi havde lavet.
Nu vil jeg ikke fortælle mere!!!!
Hvis der er interesse for søde sager og fremstilling af dem, så få jer den oplevelse!!!

Hilsen
Kaj
Vissenbjerg

Maria
Valby
Det var et rigtig hyggeligt kursus, som sagtens kan anbefales. Man arbejder i grupper, og kan selv styre, hvor ens indsats skal gøre sig gældende. Det kan klart anbefales, at man kaster sig ud i at prøve det hele, så man får en god fornemmelse for, hvordan de forskellige ting skal gøres. Instruktøren gav en rigtig god fornemmelse af at arbejde med chokoladen og de andre råvarer, og jeg har bestemt fået blod på tanden til at prøve det af herhjemme.

Marianne Rasmussen
Ballerup
Chokoladekursus Blegdamsvej. Det var et virkelig udbytterigt kursus. Vi fik rigtig lært at temperere chokolade, som er alfa og omega for at kunne lave fyldte chokolader. Vi lavede forskellige skønne fyld, lærte hvordan man støber og om hvordan man pynter. Det hele foregik som et samarbejde forskellige grupper imellem og det var bare med at suge til sig. Jeg gik hjem med en pose flotte skønne chokolader, og med stort mod på at lave mine egne chokolader hjemme.

Lone Grønborg Sørensen
Skanderborg
Dejlig oplevelse i Søndersø og god læremester som var intreserret i at give os en god oplevelse og lære os om chokoladens finurligheder, tak til Rik for at indvie os i disse.
Kurset kan varmt anbefales.

Jannie Hansen
Solrød Strand
Dejlig oplevelse og resultatet var over alt forventning.

Marianne Honoré
Odense
Hej
Et rigtig godt chokoladekursus i Søndersø lørdag den 25.august.Vi fik lov at lave flere forskellige varianter og fik en masse smagsprøver undervejs.Vi fik alt hvad vi lavede med hjem plus opskrifter, så vi selv kan gå i gang.Et kursus jeg varmt kan anbefale.
Venlig hilsen
Marianne

Krista Jacobsen
København
Det var en sjov søndag formiddag og resultatet var over al forventning.

Nienette
København
Det var et super godt kursus hvor man virkelig lærte noget.
Læreren var super dygtig og kunne sit kram ,både idet at han vidste alt
Om chokolade men han var også god til at alle fik lov til lave noget.


Mange hilsner Ninette

Janni Soelberg
Rødovre
Hej til alle der skal have en oplevelse.
Har lige været på chokolade kursus og sikken en oplevelse jeg må sige for mig var det en god julegave skønne kursister og Jørgen formået på en engageret måde at holde styr på os og få os til og lytte.
Jeg fik mange gode fyldopskrifter og fif så jeg kan lave noget gode fyldtechokolader .
det er et dejligt-god -skønt kursus.
jeg kan kun sige prøøøøøøøøøv det.

Helle Kirkestrup
København
Meget veltilrettelagt og inspirerende undervisning. Chokoman (Jørgen) er god til at få formidlet undervisningen med viden, engagement og lune. Kan kun anbefales!!!! Skal straks i gang med at lave fyldte chokolader .......

Annette Elvensø
Slagelse
Det var en julegave fra børnene - og hvilken spændende oplevelse. Det skal vi absolut prøve herhjemme - at byde børn og gæster på hjemmelavet chokolade.
Vi deltog i chokolade kurset i et hyggeligt selskab af andre chokolade nydere, hvor Jørgen Gornitzka introducerede os i chokolade kunsten og efterfølgende skulle vi producere fyldte chokolader i en duftende chokolade stemning.
Jørgen sikrede, at vi ikke sprang over detaljerne og vores produktion blev fremvist med stor respekt.
Vi købte lidt redskaber og skal helt sikkert anskaffe lidt mere.
Det er absolut værd at glæde sig til.

Dorthe Hjorth Hansen
Værløse
Forventningsfulde dukkede vi 2 personer - og chokolade-elskere - op til en lørdag eftermiddag i chokoladens tegn. Og oplevede Jørgen, som på afslappet og humoristisk vis formidlede både sin viden om og sin kærlighed til den fantastiske cacaobønne, den gode kvalitetschokolade - og alt det dejlige, man kan stille op med den.

Fremstilling såvel chokoladeskaller som lækkert fyld foregik i grupper i en engageret atmosfære, hvor det var naturligt, at alle hjalp alle, og afslutningsvis havde vi i fællesskab fået arrangeret de smukkeste fade med både marcipan-æg med chokoladeovertræk og fyldte himmerigsmundfulde - som blev fordelt mellem kursets deltagere.

Formålet for os to havde helt klart primært været at smage på og høre om den gode chokolade. Vi havde ingen intentioner om selv at kaste os over chokolademageriet hjemme i køkkenet - og købte derfor heller ikke hverken udstyr eller ingredienser ved kursets afslutning.

Det ærgrer mig. Allerede dagen efter. For vi blev faktisk virkelig inspirerede til også at prøve selv!

 
Skriv en anmeldelse her
  • Dårlig God

Personlig informationLuk