Café & Bio
Cafébesøg og biobilletter for 2
Café & Bio

For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kig på vores 'Biograftur for 2' og vores 'Cafébesøg'

 

Kræs for smagsløgene kombineret med en fed filmoplevelse!

Kaffe og kage, Clubsandwich, eller måske frit valg på menuen.

På håndplukkede caféer over hele landet, hvor udvalget varierer fra sted til sted, men hvor alt serveres med et smil.

Og så er det ellers lyd, lærred og det sublime ved at læne sig tilbage i mørket og nyde en film sammen. I kan vælge mellem mere end 40 biografer over hele landet.

Med dette gavekort får du et besøg på en af vores mange lækre caféer, kombineret med 2 biografbilletter.

Den ideelle oplevelse til den der værdsætter noget godt til ganen og underholdning på det store lærred. 

God fornøjelse!

Et cafébesøg og en god films tid
1 x cafébesøg for 2 personer2 x standard biografbilletter (indløses til almindelige forestillinger) - For at se hvor du kan bruge det, kan du tage et kik på vores 'Biograftur for 2' og vores 'Cafébesøg'
For 2 personer
Biografer *Gavekortet kan ikke indløses direkte i biograferne. Log ind med koderne fra dit gavekort på www.oplevelsesgaver.dk/booking, hvor du vil få ombyttet dine koder. Billetterne gælder kun til ordinære forestillinger på almindelige pladser. Særlige tillæg kan forekomme ved eksempelvis helaftens- og 3D film samt andre forestillinger med særligt tillæg. Caféer *Jeres muligheder varierer alt efter hvilken café I vælger. Nogle steder kan I frit vælge fra caféens menukort indenfor gavekortets værdi. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter og gælder kun til de nævnte produkter. Husk at medbringe dit gavekort til oplevelsen, da det gælder som betaling! Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen, når gavekortet anvendes udstedes biografbilletter der ligeledes har et år gyldighed. Du har således 1 år til at anvende gavekortet og yderligere 1 år fra gavekortets anvendelse til at anvende biografbilletterne.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3739

149,00
Café & Bio
458,-
kr.149
458,-