Mere end 2 millioner brugere

Burger for 2

Velsmagende burgermenu fra Sunset Boulevard

Burger for 2

Om Burger for 2

The Original Burger blev i 2013 – ikke helt tilfældigt -kåret til årets burger af MetroXpress, og nu kan du invitere en ven, veninde eller kæreste på den populære burgermenu.

Er I til den originale burgeroplevelse, så kan I allerede nu begynde at glæde jer til en saftig bøf, der er forkælet med en krydret tomatrelish, salat pickles og sprøde løgringe – og det hele serveres i en sprød italiensk-inspireret bolle. Til jeres burgere serveres naturligvis lækre krydrede pommes frites og kolde sodavand.

Ud over at nyde den lækre burger er dette en glimrende mulighed for at få en sjov og hyggelig stund i godt selskab. Velbekomme!

godt at vide

Varighed:
Den tid det tager at nyde en lækker burger
Inklusive:
2 x original burgermenu fra en Sunset Boulevard restaurant, bestående af en saftig bøf, tomatrelish, salat, tomat, pickles og løgringe. To ketchup eller mayo.2 x alm. størrelse drikkevare + alm. størrelse pommes frites
Gyldig for:
Gavekortet er gyldigt for 2 personer
Vigtig info:
- Menuen kan opgraderes mod merbetaling hos Sunset Boulevard, men kan ikke ændres til anden menu. - Indløsning til Sunset Boulevard burgermenu kræver en smartphone med internetforbindelse - Gavekortet kan ikke indløses direkte hos Sunset Boulevard eller på sunset-boulevard.dk, men det skal veksles til en aktiveringskode på www.godream.dk - Når gavekortet er indløst på www.godream.dk, vil du modtage en SMS, som du skal medbringe hos Sunset Boulevard. - SMS'en du modtager ved indløsning kan benyttes hos Sunset Boulevard i 1 år fra modtagelsen.

Tidligere anmeldelser

Fortæl andre hvordan din oplevelse har været. Var det sjovt, hyggeligt, spændende, interessant eller noget helt femte...

* Skal udfyldes

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

Hvad siger vores brugere?

Seneste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Midlertidig udgået produkt