Burger for 2
Velsmagende burgermenu fra Sunset Boulevard
Burger for 2

The Original Burger blev i 2013 – ikke helt tilfældigt -kåret til årets burger af MetroXpress, og nu kan du invitere en ven, veninde eller kæreste på den populære burgermenu.

Er I til den originale burgeroplevelse, så kan I allerede nu begynde at glæde jer til en saftig bøf, der er forkælet med en krydret tomatrelish, salat pickles og sprøde løgringe – og det hele serveres i en sprød italiensk-inspireret bolle. Til jeres burgere serveres naturligvis lækre krydrede pommes frites og kolde sodavand.

Ud over at nyde den lækre burger er dette en glimrende mulighed for at få en sjov og hyggelig stund i godt selskab. Velbekomme!

Den tid det tager at nyde en lækker burger
2 x original burgermenu fra en Sunset Boulevard restaurant, bestående af en saftig bøf, tomatrelish, salat, tomat, pickles og løgringe. To ketchup eller mayo.2 x alm. størrelse drikkevare + alm. størrelse pommes frites
Gavekortet er gyldigt for 2 personer
- Menuen kan opgraderes mod merbetaling hos Sunset Boulevard, men kan ikke ændres til anden menu. - Indløsning til Sunset Boulevard burgermenu kræver en smartphone med internetforbindelse - Gavekortet kan ikke indløses direkte hos Sunset Boulevard eller på sunset-boulevard.dk, men det skal veksles til en aktiveringskode på www.godream.dk - Når gavekortet er indløst på www.godream.dk, vil du modtage en SMS, som du skal medbringe hos Sunset Boulevard. - SMS'en du modtager ved indløsning kan benyttes hos Sunset Boulevard i 1 år fra modtagelsen.

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 3613

149,00
Midlertidig udgået produkt