Bungy jump fra skilift
Et spring ud over floden Gauja i Letland
Bungy jump fra skilift

Tag dine venner, kolleger eller samarbejdspartnere med ud til et spring for ægte vovehalse!

Dette bungy jump foregår fra en skilift, der forbinder to sider af en kløft, som er skabt af den smukke flod Gauja nær Riga. Floden løber i gennem et af de smukkeste naturområder i Letland.

Sammen med jeres professionelle bungy jump-instruktører kører i med liften ud på midten af skiliften, så I hænger direkte over floden Gauja. Herude bliver I efter tur spændt fast og får lov til at springe ud. Selve springet er et 43 meters dyk ned mod floden, inden bungy jump elastikken hiver dig tilbage igen… og igen… og igen.

En fantastisk oplevelse for grupper i naturskønne omgivelser, også oplagt som f.eks. et ekstraordinært kundearrangement, firmaevent, eller som en tur med vennerne, der byder på noget helt ud over det sædvanlige.

Bungy jump – som de færreste har prøvet det!

Sæt ca. 1,5-2,5 timer af til oplevelsen ved 10 personer(herudover transport frem og tilbage fra Riga - 1,5 timer)
* Bungee jump fra ski-lift over floden Gauja i Letland* Ledsagelse ud, forberedelse og fastspænding ved professionelle bungy jump instruktører* Udlån af alt til jump-et (inkl. alt sikkerhedsudstyr) er inkluderet i prisen* Transport til og fra hotel i Riga – omkring 45 min. i hver retning (nærmere oplysning om hotel/mødested ved booking)* Engelsktalende guide
Grupper der elsker oplevelser på kantenAlder: Min. 18 år
Det er muligt at tilkøbe hotel/lejlighed i Riga, lufthavnstransport og generel guideservice Ring til Oplevelsesgaver.dk for nærmere informationBerusede personer afvises – uden mulighed for refusionIkke anbefalet til folk med hjertesygdomme, for højt blodtryk eller epilepsi Du bør tjekke din egen ulykkes- og rejseforsikringRejseforsikring kan tilkøbes ved booking for fra 117,- kr. pr. person pr. dag i byen

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1850

149,00
Bungy jump fra skilift
580,- 725,-
kr.149
580,-