Bumperz
Sjov bubblefodbold
Bumperz

Prøv en helt utraditionel og bogstaveligt talt kugleskør oplevelse med dine venner, kolleger eller familiemedlemmer.

Bumperz er kæmpestore, gennemsigtige bolde af slidstærkt plast, man kan tage på kroppen. Når man først har sin Bumperz på, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan - springe på hovedet, spille fodbold, rulle rundt eller sumobryde – det hele bliver meget anderledes og fantastisk morsomt med Bumperz.

Med et gavekort til Bumperz kan I tage med til et virkelig sjov bodybumping-event forskellige steder i Danmark. 

Inden oplevelsen går i gang står uddannede instruktører klar til at vise jer, hvordan I kommer i jeres Bumperz, og tilbyder jer aktiviteter, så I får mest muligt sjov ud af det. Mange vælger f.eks. at spille fodbold eller bryde mod hinanden, en aktivitet kan også være at sætte jer sammen med andre Bumperz ved eventen og placere jer ind i en cirkel, hvor I skal forsøge at skubbe hinanden ud. 

Alt bliver anderledes og sjovere med en Bumperz på, og det er en helt særlig følelse at skulle koordinere sine bevægelser, når du bliver bumpet rundt som en badebold.

Bumperz er en oplagt aktivitet til børnefødselsdage, firmafester, polterabends eller andre arrangementer for grupper på op til 20 personer. 

Bump, bump, bump...

I alt 1 fantastisk partner

Funballz ApS

Århus C
1 time
Alder: Minimum 5 årVægt: Max. 120 kgFysik: Oplevelsen kræver fuld førlighed
Kan ikke bestilles som enkeltperson!Oplevelsen foregår ved event Aktiviteten forgår udendørs på græs og efter 1 okt. foregår aktiviteten indedørs i halDet er muligt at leje op til 6 Bumperz per arrangementBeklædning : Medbring gerne gummisko, shorts og t-shirt BeklædningAlm. tøj ForsikringOplevelsen er dækket af erhvervsansvarsforsikring, men du bør også tjekke egne forsikringer

VI PAKKER PÆNT IND

Det er tanken der tæller, men der er nu ikke noget bedre end at få en gave, der er pakket pænt ind.

Vil du have dit gavekort med det samme, så kan vi sende det til din indbakke og så kan du folde det som du lyster.

E-gavekort

Er du mere til det enkle look, så kan vi lægge dit gavekort i en eksklusiv fotoramme, som efterfølgende kan bruges til at gemme et godt minde. Fotorammen sendes i vores hvide gaveæske.

Gaveæske

Hvis du vil have en enkel og billigere løsning, tilbyder vi at printe dit gavekort på højkvalitetspapir og sende det i en stilfuld konvolut.

Kuvert

ID 1881

149,00
Bumperz
2.160,- 2.700,-
kr.149
2.160,-