Bryllupsgaver 2020

Giv brudeparret en uforglemmelig bryllupsgave

Når to menneskers kærlighed forenes ved et bryllup, kaster det både glædestårer og smil af sig. Det er ikke så mærkeligt, da det er en kærlighedsfest og et smukt øjeblik. Da det er en speciel dag, bør gaven til brudeparret også være helt særlig og uforglemmelig. De skal nok få masser af brugsvarer, men en oplevelse de kan få sammen, er noget de vil kunne mindes mange år fremover.

OBS: Ombytning af gavekort og rabat kan ikke kombineres.

53 Oplevelser

Hvordan gøres gaven til et bryllup personlig?

Er du inviteret til bryllup er gaven den perfekte måde at vise, hvor meget du holder af brudeparret. En bryllupsgave bør derfor være noget personligt, som viser at du har gjort dig tanker om, hvad der passer til præcis dette par. Traditionelle bryllupsgaver er ofte praktiske ting som sølvtøj, vaser eller andre brugsgenstande. Men nu om dage har folk efterhånden alt, hvad de har brug for i hjemmet. Derfor vil en perfekt gave til brylluppet være en uforglemmelig oplevelse. Lige meget hvilke typer brudeparret er, så er der en oplevelse, som de vil kunne bruge og sætte pris på. Vil du overraske dem med en romantisk oplevelse, så vil en tur i luftballon eller et lækkert wellness ophold være oplagt. Der er masser af gavekort til rejser og ophold i både Danmark og udlandet.

Skal det hellere være en anderledes oplevelse med masser af spænding og action, så kig på en af de mange adrenalinoplevelser fra GO DREAM. Skal de ud og køre i sportsvogn, hoppe i fald skærm eller noget helt tredje? Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser.


Hvor meget giver man for i bryllupsgave?

Et af de store og tilbagevendende spørgsmål ved bryllupper er, hvor meget giver man for? Hvad skal en bryllupsgave koste, hvis det er til et familiemedlem og hvad giver man for, hvis det er til et mere perifert bekendtskab? Ofte er det en god ide at have nogle aftaler indenfor familien, så der er enighed om hvad der er rimeligt at give for til et bryllup. Oftest er det, ikke underligt, forældrene til brudeparret der giver gaver for det største beløb, mens søskende og bedsteforældre giver for et mindre beløb.

Men er det til en ven eller bekendt, kan det være sværere at komme frem til et beløb. Der må man tænke på, hvad man har givet for tidligere i forbindelse med fødselsdage eller lignende.


Få idéer til den perfekte oplevelse til brudeparret

Med mere end 300 oplevelsesgavekort finder du helt sikkert den perfekte bryllupsgave hos GO DREAM. Du finder alt fra gastronomioplevelser over gavekort til en forlænget weekend til det vildeste adrenalinoplevelser. Nogle af de mest populære oplevelser for par er gavekort til massage og spa, weekendophold og gourmetoplevelser.

Oplevelser fra GO DREAM findes i alle priser, så lige meget om du skal til bryllup hos din bror, gode veninde eller en kollega, så findes der et oplevelsesgavekort der passer som den perfekte bryllupsgave.