Sølvbryllup

Gave til sølvbryllup – giv en oplevelse

Et sølvbryllup er en ganske særlig dag. 25 år er gået og dagen skal fejres på behørig vis. Der skal derfor også findes en ganske særlig sølvbryllupsgave til parret. Et sølvbryllup er ikke en hvilken som helst bryllupsdag, men en dag der bør fejres ekstra meget. Foruden æresport og musik bør gaven til sølvbrylluppet også vise, at der er tale om en helt særlig dag. Gaver som vaser, blomster og andre materielle ting bliver ofte givet på dagen, men skal det være en særlig sølvbryllupsgave som parret vil kunne huske, og som vil glæde både ham og hende, vil en oplevelse være oplagt.

13 Vare(r)

25 år er der gået siden brylluppet og det skal naturligvis fejres. Om det er dig selv, dine forældre eller nogle venner der skal fejres, så plejer denne dag at blive markeret fra morgenstunden med en æresport om hoveddøren. Her møder folk op for at synge sølvbryllupsparret op med morgensang og hornmusik. Herefter inviteres gæsterne indenfor til kaffe og morgenmad.


Giv en unik og personlig sølvbryllupsgave

Vi har samlet en række gode gaveideer til sølvbryllup her på siden. En gave til et sølvbryllup bør være en oplevelse, som parret kan være fælles om og en overraskelse i forhold til de mange ting, som man normalt får af sølvbryllupsgaver. Nogle af de populære oplevelsesgaver fra GO DREAM som kan benyttes af et par kan være gavekort til luftballon, wellness, mad og gastronomi eller et weekendophold.


Mangler du sølvbryllupgave ideer, så overvej et gavekort til en oplevelse for par, som vil skille sig ud fra de mange andre gaver, som man får på en sølvbryllupsdag. Det kunne være en romantisk middag på et slot, et ophold, eller en sjov gave til et sølvbrullup i form af en tur i luftballon. Den perfekte gave til et sølvbryllup er en unik gave, som bliver husket resten af livet. Og husk at et Oplevelsesgavekort kan byttes til en hvilken som helst anden oplevelse i de 2 år, som gavekortet er gyldigt.